Велинград - online - Музикален финал на годинатa 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Музикален финал на годинатa
Публикувано 2017-06-27 09:08:37 от Темпо

Школите по пиано и китара в ОДК
На 19 юни 2017 г. в художествена галерия в Къщата на Цвета се проведе годишната продукция на учениците, изучаващи пиано и китара. Цяла година децата с радост посещаваха заниманията по инструмент, взимаха участие в концертите и проявите на ОДК и Община Велинград и като финал на учебната година те се представиха пред препълнената с родители и гости зала със своите пиеси.

Малките пианисти ни зарадваха с класически и съвременни произведения и наред с композитори като Джоплин, Чайковски, Бах, Моцарт прозвучаха песните „Satisfaction”, ”Smoke on the water”, изпълнени от китарния ансамбъл. Рок-групата в състав Цветина Вачева, Благой Кавръков, Владислав Мирчев, Любомир Мирчев и Михаил Алексиев се представи с песните“ Hit the road ,Jack”и “Thinking out loud”. Накрая със свое изпълнение се включи малкият пианист от Русия Ричард Гунчев, а г-н Валери Мирчев с виртуозното си музициране накара публиката да стане на крака със своето „Буги-вуги“.
С много усмивки и цветя и благодарност към преподавателките Ирина Байрактарова и Катерина Мирчева и получени заслужени грамоти за отлично представяне завърши продукцията, която се превърна в празник на музиката.
Музикалната школа на НЧ “Отец Паисий-1893” и ОДК
Обещанието от афиша “Насладете се на вълшебна музикална вечер!” се сбъдна на 22 юни. Годишната продукция на Музикалната школа към НЧ “Отец Паисий-1893” и ОДК показа какво са научили и колко са напреднали музикантите, голяма част от които се подготвят за Духовия оркестър “Димитър Мечев”.
Младите музиканти свириха пред най-развълнуваната публика от родители, близки и приятели, които ги възнаградиха с много аплодисменти. Представиха се възпитаиците на школите по валдхорна с ръководител Снежана Георгиева, обой и саксофон с ръководител Катерина Мирчева, флейта с ръководител Венета Ланджова, пиано с ръководител Ирина Байрактарова, кларинет с ръководител Петър Кралев и тромпет под ръководството на Николай Кривошийски.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай