Велинград - online - ФК „Чепинец” пред старта на новото първенство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ФК „Чепинец” пред старта на новото първенство
Публикувано 2017-06-27 09:10:22 от Темпо

След 11 години непрекъснато участие в шампионатите от третото ниво на българския футбол, от сезон 2017/2018 г. „Чепинец” слезе едно стъпало надолу и ще се състезава в „А” областната футболна група (АОФГ) - Пазарджик. Това неприятно развитие на ситуацията се случи след изключително трудна година, наситена с проблеми от всякакъв характер. Предприетите мерки за измъкване от почти безнадежното положение не доведоха до успешен край и „Чепинец” изпадна в „А” областната група. Но животът продължава и вече трябва да се мисли и действа в посока предстоящото първенство, което най-вероятно ще стартира през втората половина на август.

Старши треньорът на „Чепинец” Атанас Стоилов заяви за в. „Темпо”, че отбор ще има, но ще бъде по-конкретен, едва след като се срещне с кмета Костадин Коев. Това трябва да стане до края на юни и тогава ще се уточнят задачите и целите, както и всички други подробности около подготовката за новия сезон и издръжката на отбора. Най-вероятно Атанас Стоилов ще разчита на част от футболистите, играли през пролетния сезон, но по-осезателно ще бъдат ползвани и юношите на клуба, за да се направи съчетание от опитни и млади играчи. Основната цел е ясна и тя е свързана със завръщане на отбора в Югозападната Трета лига още през следващата година.
Малко след края на първенството кметът Костадин Коев, който е и председател на клуба, заяви, че е необходима промяна в състава на Управителния съвет (УС). По неговите дума той не е бил работещ. „Трябват ми хора, с които да разпределим задачите и да вървим напред”, каза кметът Коев, с което даде знак, че ще бъде свикано общо събрание на клуба. Цялата процедура по организацията, свикването и провеждането на общо събрание изисква време, а до старта на първенството остават по-малко от два месеца. Припомняме настоящия състав на УС на ФК „Чепинец”: председател Костадин Коев - кмет на Община Велинград и членове Сергей Кичиков - бивш зам.-кмет на Общината, сега депутат от ДПС, Виктор Йовчев – бизнесмен и спортен деятел, Красимир Узунов – Хондата -икономист и бивш футболист, Филип Устабашиев – учител и спортен журналист.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води