Велинград - online - КРИМИ ХРОНИКА 27.06.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КРИМИ ХРОНИКА 27.06.17
Публикувано 2017-06-27 09:16:21 от Темпо

РОМИ На 21 юни в ромската махала Анезица във Велинград е проведена специализирана акция с участието на жандармерия, полиция и НАП. В търговските обекти в махалата е извършена проверка на касовите апарати и за незаконна търговия с акцизни стоки.


ДЪРВЕСИНА Горски инспектори от Регионална дирекция по горите - Пазарджик задържаха товарен автомобил с обла строителна дървесина, общо 23 броя трупи - 18 бр. смърч и 5 бр. бял бор. Дървесината с общ обем 10.50 кубика е без документи, доказващи законния й произход. Нарушението е констатирано около 21:00 часа на 19 юни 2017 г. при рутинна проверка в землището на Сърница, в района на Държавно горско стопанство „Селище”. Камионът е открит в близост до асфалтов път без регистрационни номера. По случая е образувано бързо производство. Камионът и незаконната дървесина са задържани.

НЕПРАВОСПОСОБЕН В град Съединение е задържан 26-годишен велинградчанин, който управлявал товарен камион “Мерцедес” без да притежава шофьорска книжка. Нарушителят е прибран за 24 часа в ареста.

РИБА При нощна проверка на яз. „Доспат” в района на „Тихият кът“ и махала „Бърдуче“ до Сърница инспектори от ИАРА са намерили и извадили 3 хрилни мрежи с обща дължина 300 м. Уловената в тях риба 15 броя дъгова пъстърва и 16 броя червеноперка е върната в язовира. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител, съобщават от ИАРА.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България