Велинград - online - Костадин Коев с награда “Човек на 21 век” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Костадин Коев с награда “Човек на 21 век”
Публикувано 2017-06-27 09:28:08 от Темпо

Трима кметове - Димитър Сотиров на Земен, Георги Икономов на Банско и Костадин Коев на Велинград получиха международната награда „Човек на 21 век“ в категорията „Публична администрация“. Церемонията се проведе на 21 юни в хотел “Маринела” в София и за 15-та поредна година бе организирана от Програма “Произведено в България”. Основната идея на програмата “Произведено в България” е да бъде витрина на българското производство, на българската култура, на “всичко българско и родно”, което издига националното ни самочувствие и ни прави достойна част от Европа.

Сред официалните гости, които наградиха отличените, бяха президентът Петър Стоянов, Негово Високопреосвещенство Западно-и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати от 44-ото Народно събрание, кметове и представители на дипломатически мисии. Наградата е оценка за целогодишната работа, постиженията и усилията за адаптация на бизнеса, администрацията и обществото към европейските стандарти. В номинациите участват региони и области на България, кметове, производители на промишлени и селскостопански стоки, фирми от туристическия бранш, хотелиери, инвестиционни компании. Наградата “Човек на XXI век” се връчва на най-динамично развиващите общини и фирми, а основният критерий, по който се определят номинираните, е прогресивно развитие.
Във Велинград кметът Костадин Коев заяви, че посвещава високата награда на всички хора, които оценяват това, което прави, подкрепят го и му вярват. Той обеща, че ще има видими резултати от работата на общината. Букет цветя и уверения, че велинградчани му вярват и го подкрепят изрази София Ключкова. Тя използва случая, за да каже на кмета, че курортът се нуждае от частни инвестиции, но парковете са на общината и природата е архитектът на Велинград. В момента парковете изглеждат по нов начин, което показва, че общината може да ги стопанисва и занапред трябва да продължи, подчерта С. Ключкова във връзка с последните предложения за отдаване на парковете на концесия.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води