Велинград - online - Общината избира изпълнител за напорния резевроар в м. „Нежовица“ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общината избира изпълнител за напорния резевроар в м. „Нежовица“
Публикувано 2017-07-18 09:46:05 от Темпо

На 10 юли 2017 г. Община Велинград обяви обществена поръчка за изпълнител на строително-монтажните работа по изграждането на напорен резервоар в местността „Нежовица“.Резервоарът с обем 1500 куб. м ще се прави с държавно финансиране, като ръковоствата на общината и на „ВКТВ“ разчитат, че новото съоръжение ще помогне за решаване на тежките проблеми с водоснабдяването на квартал Каменица.

През януари 2017 г., след проведена обществена поръчка, бе избрана фирма за изготвяне на работния проект за водоема. От подадените 8 оферти комисията класира на първо място тази на пазарджишкото дружество „ВиК проект“ за 10 60 8 лева при обявена прогнозна стойност от 11 920 лева.
Строежът на напорния резервоар ще бъде в съответствие с готовия работен проект. Източно от мястото на проектирания резервоар е старият напорен резервоар с обем 350 куб. м. При оглед на място са уточнени водопроводите и съоръженията в близост до обекта, включително и водопровод, който захранва резервоара. След аварии някои участъци от водопровода са подменени с нови тръби от ПЕВП. Освен от помпена станция, резервоарът се захранва и от каптажи. В момента дебита е около 2-3 л/сек.
Публичното състезание за избор на изпълнител ще се проведе на 10 август 2017 г. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 313 916 лева. Успоредно с това общината провежда и обществена поръчка за строителен надзор на новия водоем, която е на стойност 6666 лева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай