Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.07.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.07.17
Публикувано 2017-07-18 09:58:30 от Темпо

ЗАЕТОСТ Бюро по труда - Велинград обяви, че разполага със средства за насърчителни мерки за заетост. Фирмите, които желаят да кандидатстват, трябва да представят нужните документи в срок до 21 юли 2017 г. Средствата са за продължително безработни, до 24 и над 50 години и за безработни с трайни увреждания.


ЧЕСТВАНЕ 180 години от рождението на Васил Левски ще бъдат отбелязани на 18 юли във Велинград. В 15 часа в Клуба на пенсионера в кв. Каменица ще се проведе беседа за Апостола на свободата, а в 16 часа ще бъдат поднесени цветя пред паметната плоча пред Народно читалище “Васил Левски-1904”. Организатори са Община Велинград, НЧ “В. Левски-1904”, Дружеството за защита на Родопите и Клуба на пенсионера.

КРЪВОДАРЯВАНЕ Във Велинград на 14 и 17 юли се проведе двудневна кръводарителска акция. Организатори бяха Българският червен кръст и Центърът по трансфузионна хематология - Пловдив.

АНЕЗИЦА Община Велинград стартира проект за водоснабдяване и канализация в квартал Анезица. На 12 юли беше обявена обществена поръчка за изпълнител на техническия проект, чиято прогнозна стойност е 22 800 лева. Конкурсът ще се проведе на 17 август 2017 г.

ТУРИСТИ Териториалното статистическо бюро отчете, че през месец май 2017 г. на територията на област Пазарджик са регистрирани общо 35 121 нощувки на туристи в хотели и места за настаняване. Това е с 15% по-малко в сравнение с май 2015 г. За първи път в нашата област класацията на чуждестранните туристи не се оглавява от туристите от Русия, тъй като най-голям брой са били туристите от Израел.

НАРЕДБИ Административен съд Пазарджик остави без разглеждане два протеста на Окръжната прокуратура срещу текстове на наредби на Община Ракитово. Прокурорите атакуват като незаконосъобразни разпоредби в общинските наредби за местни данъци и такси и за организация и безопасност на движението по пътищата. И в двата случая съдът прекрати делата, което означава, че текстовете на наредбите остават в сила. Окръжната прокуратура е подала протести и срещу две наредби на Община Велинград - за общинските пътища и за организация и безопасност на движението. По тези протести също са образувани дела и предстои да видим какво ще реши съдът.

ПЪТ Областното пътно управление съобщава за пътуващите, че се извършва частичен ремонт на пътната настилка по пътя Велинград - Сърница. Ремонтните дейности са в участъка от км 4 до км 48.

ПЛАКЕТ Детският танцов състав “Силивряк” Ракитово с ръководител Светлана Стоева получи плакет за най-емоционална група. Отличието е от фестивала “Хоро край Пирин”, който се проведе в началото на юли в Сандански.

ИЛИНДЕН На 20 юли, Илинден своя храмов празник ще отбележат параклисите “Свети Илия” на Елин връх и над Клептуза във Велинград. Илинден е празник и на църквата в Дорково, където ще бъде раздаден курбан за здраве и благоденствие.

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград


Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води