Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.08.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.08.17
Публикувано 2017-08-15 09:41:48 от Темпо

ИЗВЪНРЕДНО Общински съвет - Велинград проведе извънредно заседание на 8 август. Съветниците взеха решение да възложат на избраната през юни временна комисия с членове Никола Делиев, Радка Димитрова, Ирина Шумарова, Валентин Бозев и Александър Даскалов да обследва правните и фактически възможности за ползването на скенер и рентген за нуждите на общинската болница. В срок до 15 септември комисията трябва да предложи и варианти за ползване на помещенията, в които работят скенерът и рентгенът, собственост на частно дружество. Проблемът ще бъде разглеждан на редовната сесия в края на септември.


ПАРКИРАНЕ Община Велинград обяви проект на нова Наредба за ползване на общински тротоари, площи и улични платна за платено и безплатно паркиране и за организация на движението. Наредбата е на сайта на общината, а гражданите имат право да дават свои мнения ипредложения по предложените текстове.

КАНЦЕЛАРСКИ Със средства от проекта “Интегрирани иновативни форми на социални услуги” Община Ракитово обяви обществена поръчка за доставка на канцеларски материали. Материалите с прогнозна стойност 52 000 лева са за общината, кметствата и дневните центрове. Срокът за изпълнение на поръчката е 24 месеца. Избраната процедура е публично състезание, което е насрочено за 30 август 2017 г.

ОКОЛОВРЪСТЕН Почистващата фирма “КМД” извърши основно почистване на околовръстния път на Велинград. Подрязани са дървета и храсти, почистени са пясъчните наноси. Извозени са над 10 самосвала боклук, а предстои и измиване на околовръстния път.

ДИРЕКТОРИ Двама кандидати бяха допуснати до участие в конкурса за директор на Детска градина “Митко Палаузов” в Ракитово. За поста ще се съревновават Виктория Гаврилова и Васил Кънчев.

НАРЕДБИ Окръжна прокуратура оспорва тестове от наредбите за управление на общинската пътна мрежа, приети от общинските съвети в Ракитово и Сърница. Образувани са дела, по които ще взема решения Административният съд в Пазарджик.

ПРОВЕРКИ 123 проверки в 110 обекта в областта е извършила Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик през месец юли. Сред наказаните са и две физически лица от Велинград, които заради нерегламентирана дейност с отпадъци дължат глоби от по 500 лева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води