Велинград - online - ТЕМПО КОМЕНТАР: Като няма минерална вода, да пуснат поне обикновена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ТЕМПО КОМЕНТАР: Като няма минерална вода, да пуснат поне обикновена
Публикувано 2017-08-22 09:19:47 от Темпо

Много са проблемите, които във Велинград с години чакат работещи решения и този е един от тях. И това лято от чешмата на извор № 11 в парка на Вельова баня не тече минерална вода. За един кратък период вода не течеше, но поне капеше на тънка, тънка струя. Уви, вече няма и капка вода. А извор № 11 дълги години е като оазис в центъра на парк Вельова баня. Но оазис без вода не е оазис!

Нашият съгражданин Никола Даскалов, който със собствените си ръце, труд и ентусиазъм е изградил 12 чешми край Велинград, отново дойде в редакцията на “Темпо” със старата си болка за пресъхналата чешма в парка на Вельова баня. Преди 3 години от страниците на вестника той призова тогавашното общинско ръководство да се сепне и да направи всичко възможно, за да потече отново вода от извор № 11, за да се умие позора от лицето на СПА столицата. Сега г-н Даскалов призовава настоящото ръководство на общината щом не може да се докара минерална вода, да пуснат от чешмата да тече поне обикновена студена вода. И това ще е нещо в летните горещини, когато десетките посетители на парка няма къде да се разхладят с глътка велинградска вода. Всъщност преди години до банята имаше чешмичка със студена вода, обаче и тя отдавна е само спомен...
Проблемът стои пред управниците на Велинград вече повече от 5 години. Имаха много време да се намъдруват, дойде време да се свърши една общополезна работа.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води