Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.09.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.09.17
Публикувано 2017-09-19 10:27:46 от Темпо

АВАРИЯ Община Велинград съобщи, че поради неотложни ремонтни дейности на аварирал водопровод на бул. „Съединение”, в участъка от НЧ „Васил Левски- 1904” до пл. „Възраждане” е затворено за движение на МПС. Движението ще бъде възстановено след приключване на ремонтните дейности. Уведомено е Районното управление на полицията във Велинград.


ОБЗАВЕЖДАНЕ Обществена поръчка за доставка на обзавеждане обяви Община Ракитово. Поръчката е по проект за иновативни форми на социални услуги, финансиран от Оперативната програма “Развитие на човешките ресурси”. Обзавеждането е на обща стойност 73 585 лева и е за Център за активно включване и СУ “Св. Климент Охридски” в Ракитово и за кметство Ксотандово. Публичното състезание ще се проведе на 2 октомври 2017 г.

ПОЖАРНА По повод професионалния си празник 14 септември пожарникарите в област Пазарджик направиха демострационни занятия по гасене на пожар и спасителни дейности. Пресцентърът на Областната дирекция съобщи, че на 13 септември демонстрация е проведена и във Велинград.

ИЗЛОЖБА “Някогашните българи през обектива на Крум Савов” е изложба, с която Регионалният етнографски музей - Пловдив ще гостува в Историческия музей във Велинград. Изложбата, която показва интересни снимки от началото на ХХ век, ще бъде открита в нашия музей в 11 часа на 21 септември 2017 г.

ТЕАТЪР Столичният театър “Искри и сезони” ще представи комедията “Втори меден месец” от Мортимър и Кук на 25 септември на сцената на Народно читалище “Васил Левски-1904” във Велинград. В главните роли отново ще видим Искра Радева и Антон Радичев.

ОБУЧЕНИЕ От 11 до 13 септември екипът на Дневния център за възрастни хора с увреждания във Велинград проведе тийм билдинг-програма за овладяване на стреса в екипите. Обучението се проведе в курортния комплекс "Св. Влас", а лектор беше доц. д-р Костадин Марков, преподавател във ВСУ "Черноризец Храбър".

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай