Велинград - online - Нова учебна година - ново начало за ПГД „Иван Вазов“ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нова учебна година - ново начало за ПГД „Иван Вазов“
Публикувано 2017-09-26 09:05:08 от Темпо

“Първият звънец удари! С радост и въодушевление отново тръгваме на училище. Но тази година усещането е различно. Ново училище - Професионална гимназия по дървообработване „Иван Вазов“, нова специалност „Организация и технология на фризьорските услуги“, нов модерно оборудван кабинет по мечтаната специалност.”

Това са част от думите на учениците от VIII “а” и IX “а” класове, които споделиха непосредствените си впечатления от топлото посрещане и сърдечността на учителите в новата гимназия.
За първи път и единствено в региона, през 2017/ 2018 учебна година в ПГД „Иван Вазов“ ще се обучават ученици от VII и VIII клас в новооткритата специалност „Организация и технология на фризьорските услуги“.
Инж. Росица Рускова тържествено откри фризьорския салон - оборудван и проектиран в модерен стил, напълно отговарящ на изискванията за европейско професионално обучение. Той е една прекрасна възможност за по-успешна личностна реализация, а учениците и учители ще имат възможност да съчетаят традициите и с новаторството . А това е пътят за развитие не само в личностен план, но и за нашия град като СПА столица на Балканите!
В условията на глобализиращ се свят и засилена конкуренция на пазара на труда, ние сме приели за своя мисия всестранното развитие на нашите ученици. Така те ще прекарат мост между традициите от миналото и модерното от настоящето.
Като продължение на българските традиции, нашите възпитанички, облечени в народни носии, посрещаха с питка и мед на входа на училището новоприетите осмокласници и деветокласници с пожелание за успешна учебна година!
ПГД “Иван Вазов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води