Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.09.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 25
· Ветераните защитиха честта на велинградската плувна школа
· „Чепинец” с четвърта поредна победа
· ФК ”Чепинец” отново само с детски отбор и без юноши!
Wednesday, September 19
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 181.09.18
· Ще има ли достатъчно дърва за огрев?
· Учебната година започва нормално и с повече първокласници
· Единна Европа може да се справи с всички проблеми
· Дипломати проведоха работна среща във Велинград
· ВОМР с подкрепата на ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „Развитие на човешките ресурси” 2014 –
· Започват обществените поръчки за ремонт на ул. „Тошо Стайков“ и „Вела Пеева“
· Общината осъдена да плати 29 990 лева на адвокат на “Еkо Титан”
· В Грашево Цв. Цветанов обеща ремонт на пътя
· Кметът предлага солидарен фонд за лечение
· Изхвърлят ли се отпадъци в уж закритото сметище?
· Нерегламентираните сметища – омагьосан кръг без изход
· Със 72 500 лева ще информират по проекта за инсталации за боклука
· Почти половината учители ще се пенсионират в близките 10 години
· Малки обяви: 18.09.18
· Бирково
· Добър пример от община Сливен

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.09.17
Публикувано 2017-09-26 09:21:49 от Темпо

СЕСИЯ По огромен дневен ред от 65 точки ще заседава Общински съвет - Велинград на редовна сесия на 28 септември 2017 г. След отпускарския август съветниците ще приемат редица решения, сред които промени в бюджета, нови програми за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, нова наредба за платена и безплатно паркиране върху общински площи, нова схема за поставяне на рекламно-информационни табели, решения за ползване на минерални води и др. Шестте постоянни комисии ще заседават от 25 до 27 септември.


ДИРЕКТОР Държавното горско стопанство “Алабак” отново е с нов директор. На поста се завърна инж. Иван Гюров, който управляваше стопанството до март 2017 г.

ВАРВАРА За пореден път по обяд в неделя, 24 септември, протестиращи затвориха пътя Велинград - Септември. Заради протестите на жители на Варвара срещу кмета на Септември се образуваха огромни “тапи” от автомобили по пътя към и от Велинград.

ДЕПО Новото депо за битови отпадъци край Пазарджик вече е готово. То ще обслужва 9 общини – Пазарджик, Батак, Брацигово, Лесичово, Велинград, Ракитово и Белово. Откриването на депото е насрочено за 13 октомви, като са поканени министър-председателят Бойко Борисов, министърът на околната среда и водите Нено Димов и изпълнителният директор на ПУДООС Ренета Колева. Изградена е Клетка № 1 за депониране на отпадъци и съпътстващата инфраструктура със средства от ПУДООС в размер на 15 924 889 лева. Предстои общините да организират транспортирането на отпадъците до регионалното депо.

ЮНДОЛА Община Велинград стартира обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне на технически проект и авторски надзор на изграждането на водопровод и канализация в село Юндола. Откритият конкурс ще се проведе на 26 октомври, а прогнозната стойност на поръчката е 16 666 лева.

МИГ Управителният съвет на Местната инциативна група “Белово, Септември, Велинград” свика общо събрание на 21 септември за приемане на бюджета за 2018 г. по мярката за текущи разходи и популяризиране на Стратегията за Водено от общностите местно развитие.

РЕМОНТИ Продължава ремонтът в Детска градина „Еделвайс”, където е подменена оградата откъм ул. „8 март”, а кухнята е освежена и пребоядисана. Предстои подмяна на останалата ограда, ще бъде подсигурено и обзавеждане за новата паралелка в детската градина. От общината информираха, че ремонтните дейности ще продължат и в детските градини „Слънчице”, „Детски рай”, „Фантазия”, „Юрий Гагарин” в с. Света Петка и „Кокиче” в с. Грашево.

ПЕЩЕРНЯЦИ Българското пещерно дружество и пещерняците от Ракитово проведоха от 22 до 24 септември поредната експедиция “Терра Бесика 2017”. По програма пещерняците извършиха теренни обходи и разчистване на пещери в района на Ракитово, а в свободното време организираха филмова вечер и горско парти в местността Качаков чарк.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води