Велинград - online - НГГС “Хр. Ботев” - гордостта на професионалния сектор 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

НГГС “Хр. Ботев” - гордостта на професионалния сектор
Публикувано 2017-10-17 09:48:50 от Темпо

В периода 4-6 октомври в Русе се състоя третото издание по проект на МОН под надслов "Национални дни на учене през целия живот Русе 2017".
Участието на Националната гимназия по горско стопанство "Христо Ботев" Велинград бе в няколко направления: изграждане на информацонен щанд в изложение за популяризиране начина и качеството на обучението в сферата на горското и ловното стопанство, участие на директора инж. Стефан Шулев в национален форум "Предизвикателствата в образованието на възрастни" и практически демонстрации на умения и компетентности в областта на горското стопанство, които бяха направени от Йоан Уюров и Даниел Иванов - ученици от ХІІ клас.

Таня Михайлова, заместник-министър на МОН, лично поздрави инж. Стефан Шулев - директор, инж. Надежда Ганчева - заместник-директор и инж. Ася Линчева - старши учител, като изрази своето задоволство от показаното на щанда и информацията, която получи за обучението и начина на организиране на учебния процес при дневната и задочна форма на обучение в училището.
Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, след като наблюдава демонстрацията на нашите ученици, изрази своята удовлетвореност и възхищение от майсторството на Йоан и Даниел и изказа искрена благодарност на целия екип от преподаватели в училището, което според нея и екипа й "неслучайно е гордостта на професионалния сектор "Горско стопанство".
Областният управител на област Русе Галин Григоров и заместник-областният управител на Бургас Севдалина Турманова обърнаха специално внимание на участието на НГГС "Христо Ботев", като доведоха свои гости, за да се запознаят с възможностите и начина на обучение в училището, а Валентина Кайтазова, началник РУО Пазарджик, лично поздрави Йоан Уюров и Даниел Иванов за изключително професионално и атрактивно поднесената демонстрация за работа с бензиномоторен верижен трион.
Тези Национални дни за учене през целия живот Русе 2017 бяха съпроводени с особена динамика от срещи, изложения и форуми, тъй като се провеждат в година, в която стартира сериозна реформа в образователната система. Точно затова Валентина Дейкова, национален координатор за изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни и ръководител на проекта, изрази своята надежда, че в резултат на реформите ще се появи поколение, което ще затвори празнината между България, каквато е и България, каквато трябва да бъде. Благодари за споделените идеи, за представените резултати, за решителната готовност и вяра, че заедно ще успеем повече.
Надежда Ганчева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай