Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.10.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.10.17
Публикувано 2017-10-17 10:28:16 от Темпо

ПЛАНИНИ Община Велинград ще вземе участие в Международното туристическо изложение “Планините на България - гостоприемство в четири сезона”, което ще се проведе от 18 до 21 октомври в Смолян и Пампорово. Част от изложението ще бъде Дрон филм фестът “Планините на България”. Предвидено е светлинно шоу на Момчиловата крепост, посещение на новия термален аквапарк в Девин, множество дискусии, сред които представяне на маршрути за културен туризъм от проф. Николай Овчаров и на промени в законодателството от Министерството на туризма.


ТАЛАНТ До 18 октомври е срокът за записване за организирания от Общинския детски комплекс конкурс “Велинград търси талант”. В конкурса могат да участват деца и младежи от 6 до 19 години - певци, музиканти, фокусници, акробати, танцьори, артисти и др. Конкурсът ще се проведе на 21 октомври на сцената на НЧ “Отец Паисий-1893”.

ПЕТКОВДЕН Параклисът “Света Петка” в курорта Юндола отбеляза своя храмов празник на 14 октомври - Петковден. Счита се, че при пренасянето на мощите на светицата от Белград в Цариград през 16. век те са престояли една нощ в района на днешното село Света Петка и Юндола.

КИНО Подновени са кинопрожекциите в салона на читалището в Лъджене.
ГОСТИ По инициатива на Стойка Станоева на 13 октомври на гости на ДЦВХУ - Велинград бяха представители на Общинска организация на Съюза на инвалидите в България клуб "Детелина" от Разград. Председателката на организацията Иванка Петкова разказа за тяхната дейност, директорката на ДЦВХУ Елена Янева-Зисова представи социалната услуга. На гостите бяха подарени ръчно изработени изделия.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай