Велинград - online - Общината обяви поръчка за водопровод и сондаж „Власа“ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общината обяви поръчка за водопровод и сондаж „Власа“
Публикувано 2017-10-25 10:31:10 от Темпо

През януари 2017 г. Националният доверителен екофонд одобри за финансиране по пилотната схема на Инвестиционна програма „Минерални води“ проектите на 9 общини, сред които и Велинград. Със сумата от 5 850 000 лева държавата осигурява безвъзмездно финансиране за половината от стойността на проектите. Останалите 50 процента общините трябва да осигурят чрез собствени или заемни средства. При ползването на кредит Националният доверителен екофонд покрива лихвите по него.

Община Велинград кандидатства с проекти за нов водопровод за минерална вода “Власа” и за ремонт и реконструкция на надземната част на самия сондаж “Власа”. През ноември 2016 г. Общинският съвет гласува нужните средства за съфинансиране.
На 16 октомври 2017 г. кметът Костадин Коев обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи за два подoбекта: №1 „Нов подземен водопровод за минерална вода – гр.Велинград“ и №2 „Ремонт и реконструкция на надземна част на Сондаж №4 „Власа“ за минерална вода находище Велинград“. Видовете строително-монтажни работи, които ще се изпълняват на обекта, са изграждане на ВиК мрежи, извършване на стомано-бетонни работи, изграждане на ВиК инсталации, извършване на хидроизолации. Двата обекта са неразривно свързани и естеството на предвидените дейности не позволява разделяне на поръчката.
Прогнозната стойност на обществената поръчка е 311 176 лева, като участниците в процедурата ще бъдат отстранявани, ако офертата им надвишава посочената сума. Срокът за изпълнение е 120 дни. Конкурсът за избор на изпълнител е насрочен за 14 ноември 2017 г.
В обявлението на поръчката е изрично посочено, че договор с избрания изпълнител ще бъде сключен под условие, че общината получи финансиране по Инвестиционна програма „Минерални води“ от Националния доверителен екофонд.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води