Велинград - online - Велинград намери своите таланти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград намери своите таланти
Публикувано 2017-10-31 09:42:20 от Темпо

На 21 октомври в салона на НЧ „Отец Паисий-1893“ в кв. Лъджене се проведе за първи път шоуто „Велинград търси талант“, което беше организирано от ЦПЛР-ОДК със спомоществователството на магазин „Хит“. Тази проява беше наситена с много емоции, добро настроение и желание за изява от страна на младите таланти.

Близо 70 деца и младежи на възраст от 6 до 19 години се представиха индивидуално и групово с различни видове танци, разнообразни песни, театрални сценки, скечове, рецитиране на стихотворения, инструментални изпълнения на пиано, китара, акордеон, флейта, саксофон, рисуване на картини с есенна тематика.
Журито в състав Нина Захова, музикален педагог, Кристиан Йорданов от КСТ „Импулс“, Венера Ланджова - специалист по изобразително изкуство и Георги Дишлянов – журналист бяха изключително затруднено при определянето на най-талантливите изпълнители заради изключително доброто им представяне.
В крайна сметка голямата награда бе присъдена на Теодор Кършев, който впечатли публиката и журито с уменията си на „човека-каучук“, показвайки сила, гъвкавост и артистичност. За най-талантливите изпълнители бяха подготвени купи и медали за награди. Сред наградените впечатлиха още с пеенето си Цветина Вачева, Александър Дамянов на 11 г., Ванеса Баева на 12 г., Теодора Дамянова и 9-годишната Красимира Маркова, малките танцьори Христо Статев и Рая Пиндева, актьорите Александрина Тужарова и Кристиян Биляров, на пианото – Васил Янакиев, Мария Янакиева и Радина Граматикова, малките китаристи Васил и Никола Цикалови, саксофонистите Мирослав Люгов, Иван Славчев, Никол Драева, Александър Гърков и Калоян Прегьов и акордеонистът Васил Ангелов.
Не могат да се изброят имената на всички талантливи деца и младежи, които разкриха своите умения и способности в различните изкуства. Естествено е да има и недоволни, но има време да се подготвят за следващото издание на „Велинград търси талант“, когато ще докажат, че са се развили и са станали по-добри.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води