Велинград - online - Цветът на българската адвокатура на конференция във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Цветът на българската адвокатура на конференция във Велинград
Публикувано 2017-10-31 10:01:59 от Темпо

Цветът на българската адвокатура се събра във Велинград. На 27 октомври в хотел “Олимп” се състоя изнесено заседание на Висшия адвокатски съвет под председателството на Ралица Негенцова, а на 28 октомври с участието на над 100 адвокати се проведе Есенната национална конференция на тема “Гражданска отговорност на адвоката. Проблеми при застраховането на адвокати и адвокатски дружества". Символичен организатор и домакин на форума бе пазарджишката адвокатска колегия .

Официални гости на откриването бяха заместник-председателят на Народното събрание адвокат Явор Нотев, който бе и сред лекторите на конференцията, областният управител Стефан Мирев и неговият заместник Йордан Кожухаров, кметът на община Велинград Костадин Коев. Като домакин г-н Коев благодари, че Висшият адвокатски съвет е избрал именно нашия град, който развива успешен туризъм през четирите сезона благодарение на минералните води, природните дадености и отличната база. Кметът пожела на адовкатите СПА процедурите с велинградска минерална вода да ги заредят с нови сили. Стефан Мирев отчете значимостта на адвокатската професия, която е гарант за законност и защита на човешките права.
Председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова благодари на домакините и подчерта, че Велинград заслужава да бъде СПА курорт на Балканите. Тя заяви, че българската адвокатура осъзнава своя дълг да бъде свободна, независима и самоуправлявящата се, но не и безотговорна. Г-жа Негенцова връчи плакети на Костадин Коев и Стефан Мирев и обяви, че по традиция ВАдвС дарява книги за местно чиатлище - НЧ “Васил Левски-1904” във Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай