Велинград - online - На 15 декември ще наградят най-добрите спортисти за 2017 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

На 15 декември ще наградят най-добрите спортисти за 2017 г.
Публикувано 2017-11-28 09:23:07 от Темпо

„Спортни постижения 2017“ ще се нарича церемонията, на която ще събере най-добрите спортисти от община Велинград на 15 декември в залата на Туристическия информационен център. Датата бе определена на работна среща на 21 ноември, в която участваха ресорният зам.-кмет Исмаил Моллов, Цвета Спасова – началник отдел „Икономическа политика“ и Невена Шуманова – главен специалист, представители на спортните клубове ПК „Белмекен“ СК „Бойни изкуства“, СК „Велинград Волей“, ПК „Чепинец“ и ФК „Чепинец“.

Единодушно бе мнението форматът на събитието да не се променя и да бъдат наградени по трима спортисти от всеки клуб. Имена ще бъдат определени от треньорите на клуба на базата на постигнатите през изминалата година резултати. Футболният клуб „Чепинец“ ще излъчи по един футболист от трите възрастови групи. Срокът, в който всички клубове от общината трябва да дадат своите предложения, е до края на ноември. Общината ще подсигури награди и коктейл за участниците в церемонията.
В дните преди Коледа на Закрития басейн „Антон Митров“ ще се проведат и два традиционни плувни турнира. Организатори на единия турнир са ЦПЛР-ОДК и ПК „Белмекен“, а другият турнир се прави от двата плувни клуба „Белмекен“ и „Чепинец“ с участието на плувци и от Пазарджик.
На работната среща беше разгледан спортният календар на Община Велинград за 2018 година. В него присъстват традиционни състезания като ученическата лекоатлетическа щафета, ски състезания за ветерани, ученически спортни игри, туристически походи, ски състезания с ролкови кънки, рали, турнири по спортни танци, плуване, волейбол, тенис и др. Сред новите спортни прояви е провеждането на Европейско първенство по ски ориентиране, което е планирано за февруари догодина.
През 2018 г. общината има идея да организира Седмица на спорта в края на месец юни. Спортните клубове бяха приканени да дадат свои предложения за мероприятия. Обсъдено бе провеждането на плувен турнир на Централния минерален плаж „Йосиф Шнитер“, но мнението на плувните клубове е, че условията са примитивни и сме много назад в сравнение с други градове по отношение на базите за плувни състезания.
Спортните клубове поставиха наболелия въпрос за изплащането на средствата, с които ги подпомага общината. Комисията, която се занимава с въпроса, ще заседава на 4 декември и ще излезе с решение кой клуб какво ще получи до края на 2017 г. От догодина парите за клубовете ще се разпределят по новата наредба, която вече е приета от Общинския съвет. На сесията на 30 ноември местният парламент ще гласува комисията, която ще разпределя средствата. Неин председател ще бъде зам.-кметът Исмаил Моллов, а членове по двама представители на ОА и Общинския съвет. Г-н Моллов увери, че общината винаги е готова да осигури микробус за участие на спортистите в различни състезания, като се спазва утвърдения ред.
Елена Баева

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай