Велинград - online - ПРЕДПРАЗНИЧНО: Започват Коледните концерти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЕДПРАЗНИЧНО: Започват Коледните концерти
Публикувано 2017-12-12 09:34:16 от Темпо

На 4 декември в центъра на площад „Николай Гяуров” бе запалена красивата елха, с която велинградчани и гостите на курорта ще посрещнат Коледа и Нова година. В концерта заедно с Дядо Коледа и Снежанка взеха участие възпитаници на театрално студио към ЦПЛР-ОДК, танцьорите от КСТ „Импулс”, Хор на малките, мажоретеният състав към Младежкия духов оркестър „Димитър Мечев”, ДЮВИШ „Звънче”, Представителният детско-юношески фолклорен ансамбъл “Здравче-венче” и клуб „Дивинитас” с огнено шоу. Кметът Костадин Коев пожела 2018 година да донесе здраве, благоденствие, вяра, повече усмивки и поводи за радост и поведе хорото, с което завърши събитието.


И тази година читалищата във Велинград ще ни зарадват с Коледни концерти - традиция, която се утвърди през годините. Честта да открие серията от концерти се падна на Народно читалище “Отец Паисий-1893”. На 15 декември (петък) в 18 часа ще започне концертът с участието на всички самодейни формации. Интересът е много голям, защото Коледният концерт ще бъде първата голяма публична изява на двама млади диригенти - Николета Енева на Смесения хор “Николай Гяуров”, а Велислав Стоянов на Духовия оркестър “Димитър Мечев”.
С наближаване на Рождество Христово и Нова година все повече инициативи се насочват към благотворителността. Не прави изключение и благотворителният концерт, който ще се проведе на 16 декември (събота) от 17:30 ч. в НЧ „Отец Паисий-1893“. Организатор на празничния спектакъл “Коледни мечти” е ЦПЛР-ОДК и в него ще участват със свои изпълнения представителите на всички школи към детския комплекс. Основната цел на благотворителния концерт е събиране на средства за купуването на уреди и апарати за обзавеждане на кабинет по лечебна физкултура и кинезитерапия за децата от ЦСОП „Драган Манчов". Средствата ще се събират в кутия за дарения и чрез продажбата на картички, изработени от децата в школата по изобразително изкуство към ЦПЛР-ОДК.
В неделя, 17 декември, от 11 часа в НЧ “Отец Паисий-1893’’ е детското шоу “Коледна талантиада” с актрисата Илиана Балийска. Също в неделния ден ще се проведе и поредното празнично пътуване с теснолинейката, посветено на два юбилея: 90 години от изграждане на участък Лъджене- Чепино и 80 години от изграждане на участък Чепино – Якоруда.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай