Велинград - online - EVN декларира готовност за зимния сезон 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

EVN декларира готовност за зимния сезон
Публикувано 2017-12-12 09:38:22 от Темпо

На 7 декември областният управител Стефан Мирев и заместникът му Йордан Кожухаров проведоха работна среща с председателя на УС на EVN България Робърт Дик и Константин Величков, член на ръководството на EVN България Електроразпределение. Фирмата е декларирала готовност за зимния сезон в област Пазарджик. Извършена е инспекции на всички съоръжения, осигурени са необходимите просеки за достъп и бързо реагиране при възникване на аварии.
Специалното оборудване и автомобилният парк за нуждите на дружеството са подготвени за зимни условия, осигурени са и дизелови генератори. Над 12 млн. лв. са направените инвестиции от дружеството в област Пазарджик за 2017 г. Изградена е система за дистанционно отчитане на битови електромери, 7 нови трафопоста, 4,3 км. нови електропроводи Ср. Н и 13 км. нови електропроводи НН. На вниманието на областния управител е представена концепцията на EVN за кабелиране на въздушни електропроводи на територията на област Пазарджик, като мярка за намаляване на аварийността.
Сред обсъжданите теми е била и степента на развитие на свободния пазар на електроенергия в светлината на ситуацията с отстраняването от пазара на търговеца на електроенергия Фючър Енерджи - фирма, която “ужили” с много високи месечни сметки за ток и потребители във Велинград. Обсъдени бяха действията на EVN по навременното информиране на клиентите на този търговец: от преминаването им към доставчик от последна инстанция до намирането на друг търговец.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай