Велинград - online - На Коледните концерти стават чудеса 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На Коледните концерти стават чудеса
Публикувано 2017-12-18 22:17:36 от Темпо

Не само на Коледа, а и на концертите в навечерието на празника стават чудеса. Заедно с идването на Рождество Христово се раждат музика, надежди, настроение и много, много таланти.
Тази година първият голям Коледен концерт на велинградска сцена бе вечерта на 15 декември в НЧ “Отец Паисий-1893”, емоционално воден от Весела Цинцева.
В края на една нелека за читалището година чудото се случи. То започна още с първото изпълнение на Смесения градски хор “Николай Гяуров” под диригентството на новата млада диригентка Николета Енева. Продължи с пианото на Таня Енчева, нейната талантлива пианистка Милост Зарева и победителят във “Велинград търси талант” Тошко Кършев, който този път се изяви като певец. Винаги усмихнати и красиви, мажоретните състави с хореограф Биляна Масларова, превзеха сцената и покориха публиката. Децата от вокална група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева изпяха любими песни за Коледа и Нова година, а след тях празничната тема продължи вокална група “Велина” с ръководител Ели Саздова.
По дългогодишна традиция финалът на Коледния концерт в НЧ “Отец Паисий-1893” е на Духовия оркестър “Димитър Мечев”. Залата бе заредена с очакване, защото това бе премиерата на новия диригент Велислав Стоянов, който откри програмата със знак за приемственост - “Ботев марш” в адаптация на своя предшественик Димитър Лазаров. Подновеният състав от музиканти показа, че трудът през последните по-малко от 3 месеца прави чудеса. След “Ганкино хоро” и “Текила” със соло на тромбон, изпълнено от диригента Велислав Стоянов, аплодисменти взривиха залата. И след финалните акорди на “Звезди и черти” последва бис, след който хората в залата викаха “Още, още!”... Тази година Коледният концерт носеше силна, млада енергия. Чудесно начало за една Нова година!
А Коледните концерти продължават: на 20 декември в читалището в Чепино, а на 21 декември в читалището в Каменица. Подарете си чудо преди празниците!
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води