Велинград - online - Ремонтът на Закрития басейн е под въпрос 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ремонтът на Закрития басейн е под въпрос
Публикувано 2018-01-16 08:51:37 от Темпо

Община Велинград обяви решението си да търси средства за финасиране на ремонт и реконструкция на Закрития плувен басейн “Антон Митров”. На сесията през декември 2017 г. Общинският съвет даде съгласие да се кандидатства по проект “Красива България”. Общата сума, нужна за ремонта, е 240 000 лева. С решението си местният парламент декларира, че от собствени средства ще бъдат осигурени 50% от разходите - 120 000 лева.

През ноември 2009 г. Закритият басейн бе ремонтиран основно със средства от “Красива България” . Ремонтът бе изпълнен от фирма “ТИПС” ООД, която спечели обществената поръчка. Сумата за ремонтните дейности по проекта беше 300 000 лева, от които 200 010 лева осигури Община Велинград, а останалите - “Красива България”.
Настоящите анмерения на общината са да се изгради вентилационна система на Закрития басейн, ремонт на покрива и цялостен основен ремонт. Кметът К. Коев заяви, че лично ще контролира ремонтните дейности, защото това е знаков спортен обект за Велинград. Основната цел е да се създадат нормални условия за големия брой деца, които третират в плувните школи и носят толкова много успехи за нашия град.
Дни след така обявените намерения се оказа, че кандидатстването пред “Красива България” е под въпрос. Все още не е ясно дали общината ще може да подаде нужната документация в срок.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води