Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.01.18 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.01.18
Публикувано 2018-01-23 09:49:13 от Темпо

КЪСМЕТ Силният вятър на 18 януари затвори временно пътя Юндола - Белово заради паднали дървета. Паднало дърво спря за часове движението на теснолинейката в участъка Септември - Варвара. На снимката е дървото, което се стовари върху алея в парка на “Финансовото”, на метри от детската площадка. За опасното и изгнило дърво има подадени поне два писмени сигнала до Община Велинград, но въпреки това то не е било отстранено. Чист късмет е, че няма пострадали хора. Но не може да се разчита само на късмета - нужна е и превантивна работа, защото природните стихии не се съобразяват с ничие бездействие!


КАДАСТЪР На 19 януари 2018 г. в Държавен вестник бе обнародвано съобщението на Службата по геодезия, картография и кадастър – Пазарджик, че са приети кадастралната карта и кадастралният регистър на недвижимите имоти за землището на Велинград, община Велинград. В 30-дневен срок от обявяването заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения по кадастралната карта и регистър, които се намират в Службата по геодезия, картография и кадастър – Пазарджик.

СЕСИЯ Първото за 2018 г. заседание на Общински съвет - Велинград ще се проведе по график на 25 януари. Дневният ред отново надхвърля 40 точки, по които съветниците ще дебатират и вземат решения.

СЪРНИЦА Общински съвет - Сърница проведе извънредна сесия на 9 януари 2018 г. Съветниците одобриха решение за участие с проект по програма “Красива България”. Проектът е за саниране и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на Общинската администрация в Сърница. Общината е готова да осигури половината от нужното финансиране от своя бюджет.

МИГ Местната инициативна група “Белово, Септември, Велинград” обяви за обществено обсъждане проект за насоки за кандидатстване по мярка 1.7 на Програмата за развитие на селските райони “Приспособяване на работници, предприятия и предприемачи към промените”. В срок до 30 януари 2018 г. могат да бъдат подавани възражения и предложения. Проектът е в рамките на Стратегията за водено от общността местно развитие и се финансира по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България