Велинград - online - 14 училища ще мерят сили в 6 вида спорт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

14 училища ще мерят сили в 6 вида спорт
Публикувано 2018-01-30 09:21:37 от Темпо

Рекорден брой училища от община Велинград - общо 14 - ще вземат участие в предстоящите ученически игри. Това стана ясно на срещата с учителите по физическо възпитание и спорт, която се проведе в средата на януари в малката заседателна зала.

Отбори и индивидуални състезатели от всички 8 велинградски училища (СУ „Св. св. Кирил и Методий”, СУ „Васил Левски”, НПГГС „Христо Ботев”, ПГИТ „Алеко Константинов”, ПГД „Иван Вазов”, ОУ „Неофит Рилски”, ОУ „Христо Ботев” и ОУ „Георги Бенковски”) и 6 от други населени места (СУ „Методий Драгинов”- с. Драгиново, СУ „Христо Смирненски”- с. Света Петка, ОУ „Христо Ботев” – с. Абланица, ОУ „Иван Вазов”- с. Пашови, ОУ „Васил Левски”- с. Грашево и ОУ „Васил Левски”- с. Кръстава) ще се състезават в 6 спорта: футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, тенис на маса и шахмат.
В шахмата има само 1 отбор в групата на V–VII клас - момчета и 1 отбор от VII –X клас - юноши, които заминават директно на областно ниво. Същата ситуация има и в хандбала, където е записан сами 1 отбор в групата на XI - XII клас- юноши.
Игрите ще започнат с футлоб на 12 февруари. Срещите по тенис на маса ще се проведат на 21 февруари от 13:30 ч. в НПГГС „Христо Ботев", а мачовете по волейбол, баскетбол и футбол ще се играят на градския стадион, както следва: волейбол – 10 и 11 февруари, баскетбол – 24 и 25 февруари. Предстои определянето на съперниците и групите в съответните състезания.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води