Велинград - online - Александра Влахова с шампионска титла в ски ориентирането 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Александра Влахова с шампионска титла в ски ориентирането
Публикувано 2018-01-30 09:24:36 от Темпо

На Куртово започнаха стартовете от Държавно първенство по ски ориентиране, което се провежда от 27 до 31 януари 2018 г. Интересът към състезанието е много голям, като участват над 200 състезатели. Включиха се и скиори от Русия, Румъния и Молдова, като техните постижения се отчитат извън класирането за държавния шампионат.

В първия ден бяха спринтовите дисциплини и първият голям еспух за велинградчанката Александра-Ан Влахова. Тя спечели златен медал и шампионска титла на дистанцията 2.5 километра. Александра тренира ски бягане в СК “Атлас” Велинград и ски ориентиране в “Александър Логистик” София. Преди година тя се нареди на пето място в спринта на Боровец, а сега победи всички в своята група, което е обещание и за още бъдещи успехи в ски ориентирането.
Безспорни победители в спринта на Куртово станаха Станимир Беломъжев на 3.4 км при мъжете и Антония Григорова на 2.9 км при жените. Държавното първенство ще приключи на 31 януари.
А от 2 февруари Велинград ще бъде домакин на Европейското първенство по ски ориентиране за мъже и жени и на Световното за младежи. Стартовете в различните дисциплини до 8 февурари ще сав района на Юндола и Старина, а официалните церемонии по откриването, закриването и награждаването на медалистите ще бъдат във Велинград.
От общината, която е домакин на състезанието, съобщиах, че за трети път посрещаме спортна проява от толкова висок ранг. Във Велинград са провеждани две световни първенства по ски ориентиране – през 1977 и 1986 г. Над 300 са потвърдените до момента заявки от отборите на Русия, Финландия, Швеция, Норвегия, Литва, Латвия, Естония, Швейцария, Словения и др.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай