Велинград - online - ПРЕДЮБИЛЕЙНО: Малко помощ, но от сърце 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЕДЮБИЛЕЙНО: Малко помощ, но от сърце
Публикувано 2018-01-30 09:46:52 от Темпо

Големите чествания на 70-годишнината на Велинград и 10 години от обявяването му за СПА столица на Балканите ще бъдат в първите дни на септември. Чакат се много гости, които общината се надява да впечатли с нов център, с поставяне на скулпторна композиция на входа на града и богата програма. Но, огледаме ли се, ще видим още толкова много неща, които се нуждаят от ремонт, от повече отношение и работа.

Решихме всяка седмица до юбилейните тържества да показване на страниците на “Темпо” по едно място във Велинград, което може и трябва да бъде оправено. Съвсем умишлено ще снимаме неща, за чиито ремонт не са нужни много средства и време. Надяваме се, че като ги видят повече хора, ще се намерят и такива, готови да се участват с труд, пари, време и усилия. Разбира се, че основната работа е отговорност на общината, но който обича Велинград не само на приказки, може да намери свой начин да помага!
Започваме с един от централните паркове - този пред знакови за СПА столицата обекти като Женска баня и Централния минерален плаж “Йосиф Шнитер”. Както се вижда, дори и през ненатоварения зимен сезон, според някои шофьори зелените площи са най-предпочитаното място за паркиране! Паркът може и да предлага отлични условия за паркиране, но я се опитайте да поседнете! Голяма част от пейките са в плачевно състояние и съвсем не приканват към почивка в парка. Плачат за ремонт и част от алеите с изпотрошени плочки и течове. На неуспех е обречен и всеки опит да забавлявате децата, защото от люлката е останала само металната стойка...
Както се вижда, в парка на Женска баня работа има много. Ще се радваме да покажем, че има кой да я свърши! Не само заради юбилеите, които ще имат и отминат, а заради Велинград, в който ще продължим да живеем.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай