Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.01.18 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.01.18
Публикувано 2018-01-30 09:55:25 от Темпо

ЕПИДЕМИЯ Грипната епидемия в област Пазарджик остава, но ученическата ваканция се прекратява. Това е решението на Регионалният ендемичен комитет от 23 януари 2018 г. По данни на РЗИ заболеваемостта от грип и остри респираторни заболявания остава висока - 270 на 10 000 души.Расте и броят на усложненията като пневмонии, а най-засегнати са хората на възраст 30 – 64 години.


ТУРИСТИ В края на настоящата седмица двете туристически дружества във Велинград - “Юндола” и “Юндола 1919” ще проведат общи събрания. Темата е една и съща: обединение на двете дружества в едно, каквато е и препоръката на Българския туристически съюз. Ако двете събрания вземат такова решение, ще бъде насрочено обединително общо събрание и избрано ново ръководство. Мнение по темата на един от доайените сред велинградските туристи Христо Семерджиев - на стр. 4.

РАКИТОВО До 21 февруари жителите на община Ракитово могат да се запознаят и да дадат свои становища и възражения във връзка с екологичната оценка на Общия устройствиен план. Изготвено е задание за определяне обхвата и съдържанието на доклада за екологична оценка и схема за провеждане на консултации по Общия устройствен план. Документацията е на разположение на гражданите в сградата на общината.

МОЛЕБЕН От 28 януари църквите във Велинград, Ракитово, Костандово и Дорково започнаха изпълнението на решението на Св. Синод на Българската православна църква – Българска патриаршия за усърдна молитва, която да помогне да не бъде приета Истанбулската конвенция. Извънредно във всички храмове и манастири, които са в границите на БПЦ, се отслужва молебният канон към Св. Богородица. Според БПЦ заложените в конвенцията идеи за общуване между половете, за отношение към религия, традиции, обичаи, образование и др., противостоят на изконните разбирания на българския народ за вяра, народност, нравственост, чест, достойнство, възпитание, семейство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай