Велинград - online - Оспорвани училищни игри 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Оспорвани училищни игри
Публикувано 2006-02-28 10:09:05 от темпо

Вече приключиха надпреварите в три от спортовете в междуучилщните състезания за тази година - плуване, тенис на маса и волейбол. Както съобщихме в предишните броеве, участниците бяха разделени в три възрастови групи: 5-7 клас, 8-10 клас и 11-12 клас. Първи станаха ясни класиранията в плуването, което се проведе на 12 февруари в покрития плувен басейн на Велинград. Най-много първи места спечелиха представителите на ОУ “Христо Ботев”, които доминираха при момичета (служебно) и момчета 5-7 клас и при щафетата 4х50 метра свободен стил. При юношите 8-10 клас без конкуренция първи станаха плувците на СОУ “Св св. Кирил и Методий”(служебно), а в щафетата 4х50 метра съчетано плуване пак те взеха първото място.
В състезанията по тенис на маса отборите се състезаваха в първите две възрастови групи: 5-7 клас и 8-10 клас., като на първо място се класираха съответно учениците от ОУ “Методи Драгинов”(Драгиново) в първата група и представителите на ПГД “Иван Вазов” във втората. Най-интересно беше при волейбола, където и конкуренцията бе най-голяма. Регламентът предвиждаше отборите да играят по системата всеки срещу всеки, а събралият най-много точки да се класира на първо място. Тук най-силно се представиха учениците от СОУ “Васил Левски”, които спечелиха четири първи места: при момичета 5-7 клас, юноши и девойки 8-10 и при девойки 11-12 клас. При момчетата 5-7 клас първи станаха състезателите на ОУ “Христо Ботев”, а при юношите 11-12 - представителите на СОУ “Св. св. Кирил и Методий”.
Остава да се изиграят мачовете и от баскетболния турнир, с които ще ви запознаем следващия брой. Все още не са ясни датите, на които ще се изиграят и отложените от миналата година поради лоши метеорологични условия мачове по футбол за 11-12 клас.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай