Велинград - online - Oбектив 6.03.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Oбектив 6.03.06
Публикувано 2006-03-07 09:35:28 от темпо

КАРИЕРИ От 27 февруари досегашният началник на КАТ - Пътна полиция във Велинград старши лейтенант Йордан Рогачев е заместник-директор на Районното полицейско управление в града. Той смени на поста подполковник Иван Янкулов, който е излязъл в пенсия.

ОСТАВКА Екатерина Каферинова е в групата членове на Постоянното присъствие на БЗНС-Народен съюз, подали оставки след скандалното заседание на Управителния съвет на партията на 25 февруари в столицата. През изтеклата седмица няколко общински организации на БЗНС-НС от Пазарджишка област поискаха да бъде проведена извънредна областна конференция и г-жа Каферинова да подаде оставка и като областен председател. Нов трус в БЗНС-Народен съюз се очаква на заседанието на ръководството, насрочено за 18 март във Велико Търново.

ДЕЛО В Пазарджишкия окръжен съд миналата седмица бе даден ход на делото срещу Йосиф Чавдаров от Велинград. Той е обвинен, че на Коледа миналата година е убил своя брат Ангел и се е опитал да прикрие злодеянието. Припомняме, че убийството бе извършено в къща на фирма в Чепино, дадена за ползване на пострадалите от наводнението братя. Убийството е станало след семейна свада, а след това е направен опит смъртта на прободения с нож брат да бъде представена като сърдечен удар.

“РОДОПИ” Продължава работата по проекта за опазване на биоразнообразието в Родопите. Поредната среща се състоя миналата седмица в хотел “Лайт” във Велинград.

РАБОТИЛНИЦА От 13 март отново отваря врати Работилницата за писани яйца. Идеята на Исторически музей - Велинград и фирма “ПЕТ” за популяризиране на писаните яйца ще продължи да се осъществява и тази година. В Работилницата ученици от учелищата в общината ще се учат на традиционната местна техника от майсторки на писани яйца. Интересът на децата към този вид обучение расте от година на година.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай