Велинград - online - Oбектив 13.03.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 13.03.06
Публикувано 2006-03-14 10:12:38 от темпо

Критично е състоянието на река Чепинска в района преди Калъчов мост. Все още от речното корито не са извадени калните наноси от летните наводнения. Комисия от общината е обходила течението на реката и е констатирала проблема, но в момента реката е пълноводна и не може да се почиства. Почистването ще започне при първа възможност, съобщи зам.-кметът Никола Вецов.

ЦВЕТЯ Сутринта на 8 март всички дами от Общинска администрация бяха посрещнати с карамфил на входа на общината лично от кмета Стоян Дулев. Преди това общинарите празнуваха 8 март на банкет в ресторант “Централ”. Кметът лично поздрави с цвете за празника и жените, работещи в общинските фирми.

БЗНС-НС На извънредна областна конференция на БЗНС-Народен съюз на 10 март в Пазарджик бе избрано ново областно ръководство. Емил Йончев смени на поста областен председател Екатерина Каферинова. На конференцията присъства лично земеделската лидерка Анастасия Мозер, която е обявила, че през този месец планира и посещение във Велинград.

ВЕЛА На 16 март в Историческия музей ще бъдат отбелязани 84 години от рождението на патрона на града Вела Пеева и ще станат известни победителите в ученически конкурс за есе и стихотворение, обявен от музея.

ПОКАНА Клуб на здравето “Анастасия” кани велинградчани на 14 март от 17-30 часа в Художествената галерия. Гост на срещата ще бъде известният автор на книгата “Безкръвната революция” Ефим Кушнер - философ, поет и писател от Беларус.

“ЧЕПИНЦИ” Дружеството на запасните войни “Чепинци” от кв. Чепино организира честване на 128 г. от Освобождението и на женския празник 8 март. В ресторант “Хъшове” офицерите и сержантите от резерва доказаха, че могат да работят и да се веселят от сърце. Вечерта приключи с химна “Мила Родино” и голямо хоро.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води