Велинград - online - С цитат от Доган ДПС критикува Беев 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Политика: С цитат от Доган ДПС критикува Беев
Публикувано 2006-03-21 09:41:16 от темпо

На 19 март в залата на Младежкия дом в Пазарджик се проведе редовната областна отчетно-изборна конференция на ДПС. Събитието се очакваше с повишен интерес, в Пазарджик пристигнаха внушителен брой депутати от ДПС, включително и избраният от нашата област Фидел Беев. Заместник-председателят на ДПС Лютви Местан подчерта като показателен факт, че лично Ахмед Доган е изпратил хората си на областната конференция в Пазарджик. Сред многобройните официални гости на конференцията бяха поканени кметовете на Пазарджик Иван Евстатиев, на Велинград Стоян Дулев, на Ракитово Димитър Андонов и др. Присъстваха областният лидер на БСП и заместник-министър на транспорта Георги Петърнейчев, лидерите на повечето областни партийни централи, обмудсманът на Пазарджик Иван Димитров. С приветствие към делегатите се обърна и лично областният управител Ангел Чолаков.
В доклада си областният лидер на ДПС Ахмед Хаджийски направи анализ на отчетния период, в който многократно бе коментирана ситуацията в община Велинград. По повод парламентарните избори той заяви, че очакванията на ДПС и обещанията на поставения на първо място в листата Фидел Беев не са били изпълнени. Г-н Беев е обещавал изборен резултат, който да гарантира на ДПС 3 депутатски места, а вместо това е спечелил само едно място с незадоволителния за Велинград резултат от около 7500 гласа. От името на областното ръководство на ДПС Ахмед Хаджийски призова депутата Беев да не загърбва оказаната му подкрепа и да не се опитва да всява раздори в структурите на движението като в Сърница, защото интересите им са взаимни. Хаджийски цитира думите на Ахмед Доган, че политиката е най-трудният занаят, в който обаче понякога се влиза инцидентно. Първото правило в политиката е да се печелят приятели, а не да се създават врагове, да се научиш да обединяваш хората, а не да ги разединяваш. В доклада на Ахмед Хаджийски бе отчетено, че и Фидел Беев, и Стоян Дулев са спечелили кметския пост във Велинград с подкрепата на ДПС.
Изказванията на делегатите и депутатите от ДПС протекоха при закрити врата. След приключване на конференцията стана ясно, че за председателския пост е имало 4 предложения: Ахмед Хаджийски, Юмер Хамза, Руско Русков и Махмуд Салим. Последните трима са си направили самоотводи, след което с пълно болшинство присъстващите 132 делегати са преизбрали за областен лидер на ДПС Ахмед Хаджийски.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България