Велинград - online - Апелативните съдии отложиха кметското дело 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Апелативните съдии отложиха кметското дело
Публикувано 2006-03-21 09:42:03 от темпо

За 16 март 2006 г. бе насрочено първото заседание на Апелативен съд - Пловдив по жалба на велинградския кмет Стоян Дулев. Той обжалва пред апелативните съдии присъдата, която преди месец му наложи Пазарджишкият окръжен съд: 1.5 години затвор условно с тригодишен изпитателен срок заради подписания от него през лятото на 2004 г. незаконосъобразен договор за сметопочистването на Велинград с фирма “Беев и Беев”.
Пред Апелативния съд тримата адвокати на Стоян Дулев са пледирали за неговата невинност, което не е било прието от представителя на Апелативна прокуратура. Като свидетел по делото е призован управителят на общинската фирма “Стройком” Тошко Кютов, а Любомир Црънчев и назначен за вещо лице. Тричленният съдийски състав с председател Юлиян Русинов е решил да се допуснат още писмени доказателства по делото. Затова е насрочена нова дата - 20 април 2006 г., на която за пореден път ще се разисква станалият вече исторически договор за сметопочистването между Стоян Дулев и “Беев и Беев”.
Докато няма решение от последната съдебна инстанция (в случая това е Върховният касационен съд) присъдата на Стоян Дулев не е влязла в сила и той може да заема поста кмет на Община Велинград. Като се отчете огромното нежелание на болшинството политически сили във Велинград за нови кметски избори, може да се прогнозира, че протакането по съдебните инстанции ще бъде максимално дълго.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води