Велинград - online - Едва половината коли със сменени номера 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Политика: Едва половината коли със сменени номера
Публикувано 2006-03-21 09:51:21 от темпо

Втора седмица КАТ - Пазарджик работи с удължено работно време заради наближаването на 31 март - засега крайния срок, в който трябва да се сменят регистрационните табели на автомобилите. Открити са допълнителни гишета, в делничните дни работното време е от 8 до 12 и от 12.30 до 18 часа, като заявления се приемат до 16.30 часа. В съботите КАТ - Пазарджик работи от 8.30 до 17.30 часа.
По информация на пресцентъра на РДВР - Пазарджик до края на изтеклата седмица през процедурата за поставяне на новите табели бяха преминали около половината от подлежащите на това автомобили от цялата област. Това означава, че е невъзможно срокът 31 март да бъде спазен и до тази дата КАТ да смени номерата на всички автомобили от областта. Стараем се процедурата за един автомобил да се извършва в рамките на 30-40 минути, заяви говорителят на РДВР М. Стоянов за в. “Темпо”.
Практиката обаче показва, че старанията очевидно не са достатъчни. През изтеклата седмица опашката пред КАТ - Пазарджик още от 6.30 сутринта бе километрична. Големи късметлии са тези, които успяват в рамките на един работен ден да преминат през подаване на документите, преглед на канала, монтаж на новите номера и получаване на новите регистрационни табели. За всяка от тези процедури се чака на отделна опашка и едва ли ще се намери шофьор, който да изрази задоволство от създадения ред. Напротив, има множество сигнали, че хора с връзки минават по втория начин и че няма ясен регламент - особено при монтирането на новите табели. Другият проблем, който допълнително бави е, че почти всеки ден компютрите по една или друга причина блокират. Случва се водачите на автомобили с вече монтирани нови номера да не могат да си получат талона и да се разкарват още един път до областния център.
Ако срокът не бъде удължен и още не сте си сменили номерата, планирайте си да загубите в чакане поне два дни. Но дори и срокът да стане 31 май, опашки пред КАТ - Пазарджик пак ще има. Защото в оставащите 2 месеца ще трябва да бъде извършена смяната на регистрационните табели на близо половината от автомобилите в Пазарджишка област - тоест на толкова коли, колкото смениха номерата си за 3 месеца.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води