Велинград - online - Oбектив 20.03.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 20.03.06
Публикувано 2006-03-21 09:55:11 от темпо

Градският хор направи истински фурор с представнето си във Военния клуб. Пред г-н Георги Златинов директорът на Националната опера Борислав Иванов коментира: “Възхитен съм от организацията на концерта. Покорен съм от изпълнението на смесения хор, духовия оркестър и мажоретния състав на Велинград. Ще поканим всички хористи като почетни гости на представлението на Националната опера на 4 април, което също е посветено на творческия юбилей на Н. Гяуров!”.

ГРИП На 17 март Районната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве - Пазарджик обяви грипна епидемия на територията на цялата област. Броят на болните от грип през изтеклата седмица в Пазарджишка област е стигнал 204 на 10 000 души. От РИОКОЗ са изпратили писмо до инспектората по образованието с предложение в учебните заведения, където има голям брой заболели, да бъдат спирани учебните занятия.

КАТАСТРОФА Жестока катастрофа в района на Ветрен дол отне живота на 26-годишна велинградчанка, която се е врязала в крайпътно дърво с автомобил “Мерцедес”. 24-годишната й спътничка е в болница с тежка черепно-мозъчна травма. При спасителната операция са участвали служители на РЗ ПАБ - Пазарджик. По случая е заведено следствено дело.

БСП По традиция общинската организация на БСП проведе ежегодната Среща на поколенията. Срещата се състоя на 19 март в ресторант “Чинарите”.

СКАНДАЛ Служител на РПУ - Велинград бе удрян, а униформата му скъсана при опит за предотвратяване на скандал в заведение в Дорково. Полицаите са дошли в заведение, за да усмирят двамата братя А. и В. Ч. от Дорково, които били видимо пияни. Тъй като са оказали яростна съпротива, служителите на РПУ са им поставили белезници. Заради оправените ругатни и обиди към длъжностните лица на двамата са съставени актове за дребно хулиганство.

КИТАЙ В началото на април делегация от Велинград ще отпътува на делово посещение в Китай. В групата от представители на администрацията и Общинския съвет се канят и бизнесмени, които да представят своя бизнес в китайската провинция Юнгфу, с който Велинград установи сътрудничество преди няколко месеца. Делова мисия в Китай през месец май ще организира и Областната администрация.

АЛКОХОЛ На 14 март късно вечерта автопатрул на РПУ - велинград е задържал 24-годишния пловдивчанин Д. С. Водачът на “Пежо 307” е карал с 1.98 промила в кръвта и без свидетество за правоуправление. Задържан е за 24 часа в ареста и срещу него е образувано бързо полицейско производство.

КНИГА В читалището в каменица от 17.30 часа на 24 март проф. Марко Семов ще представи книгите на Димитър Томов “Безкрайният катун” и “Трусове на любовта”, издадени от Университеството издателство “Св. Кл. Охридски”.

ТЪРГ 36 фирми участваха в обявения от Държавно лесничейство “Чехльово” търг за дървесина. Търгът бе явен и се проведе на 17 март в голямата зала на общината.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай