Велинград - online - Нова криза пред “Чепинец” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нова криза пред “Чепинец”
Публикувано 2006-04-04 09:09:28 от Темпо

Отборът на преименувания вече Футболен клуб “Чепинец” е изправен за пореден път пред сериозна криза, която заплашва неговото съществуване в състава на “В” афг. След като в началото на миналата седмица клубът осъществи най-после дългоочакваното Общо събрание, на което смени името и статута си, още на следващия ден се изправи пред поредната “затворена врата” (и в преносния, и в буквалния смисъл) в своята отчаяна борба за място под българското футболно слънце. Този път затворените врати бяха тези на Градския стадион, които му бяха затръшнати под носа непосредствено преди мача от извънредния 26-ти кръг с отбора на “Чавдар” (Етрополе). Минути преди началото на срещата и футболисти, и служебни лица, и публика не бяха допуснати до стадиона, след като негови служители обявиха, че имат забрана за допускане на лица в рамките на спортния обект.
За да се предотврати възможността от пропадане на мача, бе потърсен депутатът Фидел Беев, но връзката по телефона така и не се осъществи. Съдиите изчакаха предвидените от Българския футболен съюз за подобна ситуация 15 минути, след което обявиха края на мача. Така футболистите на “Чавдар” си тръгнаха доволни от спечелените без нито една минута игра три точки, а играчите на велинградския отбор се прибраха разочаровани и изчакаха решението на Дисциплинарната комисия по случая.
Както се и очакваше, комисията отне три точки от актива на “Чепинец” и присъди служебна победа на “Чавдар”. С това ситуацията пред велинградчани се усложнавя изключително много, тъй като след отнетия актив отборът става със 17 точки и застава на предпоследното място в класирането, което го прави потенциален изпадащ. Въпросите къде и дали изобщо ще играе ФК “Чепинец” мачовете си до края на сезона остават открити и за момента никой не е наясно с техните отговори.
Николай Стойнов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола