Велинград - online - Oбектив 3.04.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 3.04.06
Публикувано 2006-04-04 09:53:27 от Темпо

ДЕКЛАРАЦИИ От 27 март стана възможно подаването на годишните данъчни декларации и във Велинград, вместо в Пазарджик. В стая 19 на общината до края на кампанията на 15 април 2006 г. ще се приемат данъчни декларации по чл. 41 от Закона за облагане доходите на физическите лица и декларации за ползване на данъчни преференции от родителите на едно и повече деца.

ПРИСЪДА Пазарджишкият окръжен съд намали с 2 години присъдата на Олег Чиков, който преби до смърт ракитовската художничка Дора Балинова преди година. Присъдата става 10 години затвор и 50 000 лева обезщетение. Решението на окръжните съдии веднъж вече бе върнато заради процедурни пропуски от Апелативен съд - Пловдив, сега отново може да бъде обжалвано.

СЕМИНАР Директорите на детски и учебни заведения от община Велинград заминаха в петък на семинар в Банско. Семинарът ще бъде с участието на министъра на образованието Даниел Вълчев и е посветен на най-актуалните проблеми на сектора. В него участват педагози от Смолянска, Пловдивска, Благоевградска и Пазарджишка област.

ДЕПУТАТ Народният представител от Коалиция за България Костадин Кобаков посети Велинград на 29 март. Г-н Кобаков се срещна с избиратели и журналисти.

НАГРАДА15-годишната Елена Голомеева от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” получи поощрителна награда от национален конкурс за рисунка на тема “Освобождението”. В конкурса, организиран от община Плевен и Военно-историческия музей в града, се включиха над 1500 ученици от 96 селища в България. Техните творби са подредени в изложба в панорамата “Плевенска епопея”. В училището е получено благодарствено писмо за успеха на Елена Голомеева.

ИССО На 30 март в Информационния център за малък и среден бизнес във Велинград се проведе среща за разясняване на стандартите за качество и придобиване на ИССО 9000. Разяснени бяха и различните нови грантови схеми за 2006 г.

ИЗЛОЖБА На 3 април в Историческия музей бе открита изложбата “Християнското населедство в Родопите - църкви и манастири”, дело на музея в Смолян и Института за Балкански проучвания - Солун. Подробности очаквайте в следващия брой.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води