Велинград - online - Oбектив 11.04.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 11.04.06
Публикувано 2006-04-11 13:35:16 от Темпо

ТЕАТЪР “Жени ми се, та ми се плаче” е постановката на театър “Искри и сезони”, която велинградчани ще могат да видят на 12 март в салона на читалището в кв. Каменица. В пиесата на Никола Русев участват Албена Михова, Ириней Константинов и други известни български актьори.

ЯЙЦА Специалистите от Регионалната инспекция по опазване на общественото здраве започнаха проверки на боите за яйца, които се продават на територията на Пазарджишка област. Изследваните досега проби от бои са в рамките на стандарта и не показват опасни отклонения вкачеството.

ГРИП Грипната епидемия в областта бе отменена на 5 април, след като данните показаха спад в броя на заболелите.

БЛАГОВЕЦ Въпреки дъждовното време, на 6 април в Грашево спазиха традицията и отбелязаха със събор, музика и веселие пролетния празник Благовец.

ФИЛМ Безплатните прожекции на широко рекламирания филм “Исус” и във Велинград събраха голяма публика. И в двата киносалона в Лъджене и Каменица зрителите бяха предимно роми. След прожекциите салоните бяха затрупани със семки и боклуци, въпреки многобройните предупреждения за реда в залите.

КОНЦЕРТ Детски ансамбъл от Сърбия изнесе концерт в събота сутринта на централния площад “Николай Гяуров”. Гостуващите млади певци и танцьори показаха пред велинградската публика най-доброто от сръбския фолклор.

КОНКУРС Една седмица в Рим ще спечели победителят в международния конкурс “Не на цигарите”. В него могат да участват деца от 5 до 11 години, които до 10 май трябва да изпратят своите рисунки до Националния център за опазване на общественото здраве в София. Наградата ще е за този, който предложи новаторско представяне на посланието против тютюнопушенето.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води