Велинград - online - Ученически крос за юбилея от Априлското въстание 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ученически крос за юбилея от Априлското въстание
Публикувано 2006-04-18 08:40:20 от Темпо

На 13 април по инициатива на общината се проведе ученически крос, посветен на 130-тата годишнина от Априлското въстание. Маршрутът на кроса бе от парка на Вельова баня до площад “Николай Гяуров”. Учениците от велинградските училища стартираха в три възрастови групи, а състезанието бе осъществено с усилията на завеждащата спортната дейност в общината Жанет Бърдарска, треньори от спортните клубове “Белмекен” и “Атлас” и учители по физическо възпитание.
Победители при най-малките участници (II-IV клас) са Мария Салкина от ОУ “Хр. Ботев”, Иванка Арнаудова от ОУ “Н. Рилски” и Валя Влахова от ОУ “Хр. Ботев”. При момчетата класирането оглави Николай Петров от ОУ “Хр. Ботев”, следван от Иван Китин от ОУ “Н. Рилски” и Николай Влахов от ОУ “Хр. Ботев”.
Във възрастовата група V-VII клас при момичетата най-бърза бе Лили Георгиева от ОУ “Хр. Ботев”, на второ място Катя Златкова от ОУ “Н. Рилски” и на трето Васка Благоева от ОУ “Хр. Ботев”. Георги Малинов от ОУ “Хр. Ботев” спечели старта при момчетата с подгласници Георги Борисов от ОУ “Н. Рилски” и Методи Йосифов от ОУ “Г. Бенковски”. Оспорвана бе надпреварата при учениците от VIII-XII клас. Елка Гълева от СОУ “В. Левски” победи пред Полина Михайлова от същото училище и Сузана Али от ОУ “Н. Рилски”. При момчетата първо място спечели Илия Трендафилов от ПГ по дървообработване “Иван Вазов”, второ и трето място заеха възпитаниците на ПГ по горско стопанство Иван Въргов и Кирил Варонов. За победителите от общината бяха приготвени грамоти и топки, които връчи г-жа Жанет Бърдарска. На закриването на централния площад дойдоха и деца от ЦДГ “Еделвайс”, които бяха направили красиви пролетни хвърчила. За съжаление дъждовното време не позволи хвърчилата да литнат и да покажат цялата си красота.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай