Велинград - online - Oбектив 17.04.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Oбектив 17.04.06
Публикувано 2006-04-18 09:31:55 от Темпо

МЕНИДЖЪРИ Ученици от СОУ “В. Левски” участваха за поредна година в инициативата на “Джуниър ачийвмънт” под наслов “Мениджър за един ден”. На 11 април учениците застанаха на работни местате и на практика се запознаха с тънкостите на различни професии. Хотели, банки, медии, здравни заведения, библиотеки във Велинград отвориха вратите си за бъдещите мениджъри.

ХИСАРЯ В петък служителите от Общинска администрация отпътуваха за Хисаря начело с кмета Ст. Дулев и заместникът му Н. Вецов. Целта: да обменят опит в областта на СПА-туризма с тамошните си колеги.

ТАВАН Падна мазилката от тавана на една от класните стаи на първокласниците в ОДК - за късмет това се случи през почивните дни и никой не пострада. През седмицата строителната бригада на общината ремонтира тавана.

ИНТЕГРАЦИЯ В ОДЗ “Слънчице” се проведе двудневен семинар на тема “Интегрирано обучение през целия живот”. За интеграцията на децата от малцинствата лекции изнесе преподавателката в ДИУУ - София гл.ас. д-р Евгения Тополска.

ПАРЛАМЕНТ Дневният ред за заседанието на местния парламент на 27 април ще бъде определен на оперативно бюро тази седмица. След завръщането на делегацията от общински съветници в Китай се очаква оперативното бюро да заседава на 18 април. ПОМ-ПОМ Първо участие на “голяма” сцена записаха малчуганите от детската вокална група “Пом-пом” към читалище “В. Левски”. В събота и неделя те участваха в детския фестивал на патриотичната песен в Панагюрище.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай