Велинград - online - Треньорът П. Милчев за успехите, разочарованията и утрешния ден 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Треньорът П. Милчев за успехите, разочарованията и утрешния ден
Публикувано 2006-05-03 08:56:44 от Темпо

Вече 10 поредни години главният виновник Велинград да има такъв силен спортен клуб, какъвто е “Импулс”, е неговият треньор Петър Милчев. Купи и награди, неволи и отчаяние съпътстват неизменно работата на напористия младеж. В навечерието на големия юбилей потърсихме неговото мнение за тези 10 години. ЗА СЕБЕ СИ
Съдбата ми е свързана със спортните танци още от 1983-84 година, когато започнах да тренирам във велинградската школа. Две години по-късно вече бях състезател на тогавашния Спортен клуб “Елегант” (Пазарджик), където преминах от най-ниския клас до най-високия - международния. През този период имах четири партньорки, с които постигнах над 30 победи в национални и международни турнири. От 1996 година плътно съм в КСТ “Импулс”, а две години след това прекратих състезателна кариера и се отдадох на треньорството.
ЗА ВЪЗХОДА НА “ИМПУЛС”
Всяка шампионска титла, спечелена с този клуб, ни изкачваше нагоре. И показателно за този факт е обстоятелството, че вече от пет години в Българска федерация по спортни танци се говори за школата “Импулс”, за стила на “Импулс”. Радвам се, че успях да изградя основата на един стойностен клуб, който не се олицетворява с една или две двойки, а е едно цяло общество.Тук е моментът да спомена имената на Борислав Жуйков и Гергана Димитрова, които бяха първите от нашия клуб, осъществили пробив в спортните танци, също и Гергана Касапска - Евгени Попов, Димитър Радичев - Любка Петкова, Елена Бучкова - Спас Цанов, Христо Гръчки - Диана Лучкова и много други.
ЗА СПАДОВЕТЕ
Както във всеки спортен клуб, така и при мен е имало моменти на отчаяние и кризи. Бил съм много разочарован от различни обстоятелства и винаги най-тежките кризи са били преди най-важните състезания. Но се радвам, че съм успял да запазя самообладание в тези моменти. В този смисъл съм благодарен на хората, които преди 10 години повярваха в мен, на спонсорите, които помагаха без всякакви користни цели, благодарен съм дори и на тези, които направиха делниците ми и тези на “Импулс” изключително тежки - защото тези несгоди ме направиха по-силен.
ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН
Най-новата концепция пред клуба е да подготвя все повече състезатели над 19 години. Това е заявка за бъдещето, за приемствеността между отделните възрастови групи. Не на последно място стои и разширяването на дейността, който процес вече намира почва в различните клонове. Ще продължим да работим и върху увеличаване броя на състезателните двойки. Много важно за мен обаче е да чувствам подкрепата на колектива, родителите, спонсорите и местната администрация.
Разговора води: Николай Йорданов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води