Велинград - online - “Импулс” на 10 години 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” на 10 години
Публикувано 2006-05-03 08:59:58 от Темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” навърши 10 години от своето създаване. Началото е поставено през 1996 г., като негови основатели освен Петър Милчев са още шест души, между които родители, спонсори и съмишленици. На практика клубът става приемник на тогавашния Спортен клуб “Елегант”, чиито треньори са Владимир и Елена Николови. За 10 години дейност през “Импулс” преминават 1000 души от 8 различни града, сред които 113 състезателни двойки. Те донасят във витрината почти 300 златни медала от различни национални и международни изяви.
През първите шест години дейността е съсредоточена изцяло във Велинград, а от 2002 г. клубът има свои клонове в София, Пазарджик, Ракитово и Пещера.
В момента “Импулс” разполага с 42 действащи двойки, като за последните три години той е неизменен участник в Топ 3 на българските спортни танци заедно с отборите на “Дъга” (София) и “Бургас-76”(Бургас). Допълнително признание е фактът, че в момента 4 двойки от “Импулс” са в националния отбор на България.
По случай 10-та годишнина “Импулс” организира в Пазарджик Държавно първенство II ранг и турнир за Купа Пазарджик, които се проведоха на 29 април. В него взеха участие най-силните двойки на България, а клубът получи признания и поздравления от Българска федерация по спортни танци в лицето на нейния президент Иван Атанасов, от областна управа Пазарджик, община Пазарджик, община Велинград и много други.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България