Велинград - online - “Депутатът Беев иска Велинград да е на колене” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Депутатът Беев иска Велинград да е на колене”
Публикувано 2006-05-03 09:22:44 от Темпо

Около това становище се обедини Общинският съвет и гласува нарочна декларация-обръщение към депутатите от 13-ти Пазарджишки избирателен район. Сесията на местния парламент на 27 април започна с изявление на кмета Стоян Дулев. Той изрази силното си безпокойство от дейността на депутата от ДПС Фидел Беев, тъй като благодарение на неговото съдействие над 25 проекта на община Велинград в различни министерство и ведомства да оставени “на трупчета” и по тях няма развитие. Заради борбите около кметската институция централната власт гледа негативно на община Велинград, а заради Ф. Беев имиджът ни е негативен, заяви кметът Дулев. Той разясни усилията си да разговаря с представители на управляващата коалиция от БСП, НДСВ и ДПС и призова съветниците като представители на различни политически сили да съдействат за финансиране на проектите на общината. Стоян Дулев припомни на Общинския съвет, че при встъпването му в длъжност през октомври са подписали споразумение за съвместна работа и е време да заработят всички заедно градивно за общината. Никога Велинград не е имал такова лоби в законодателната и изпълнителната власт, както в момента - двама депутати (Л. Шулева и Ф. Беев) и двама заместник-министри (Иванка Христова и Стефан Юруков), каза зам.-кметът Н. Вецов. В същото време общината е спъвана от всички посоки: очакваните 700 000 лева за покриване на щетите от наводнението ги няма, решението за продажба на общежитието, от което общината очакваше над 600 000 лева е спряно, за асфалтиране има 50 000 лева - колкото за 400 кв.м. асфалт. Някой не желае проектите на общината да станат, иска Велинград на колене, обобщи г-н Вецов, визирайки Фидел Беев.
Съветничката Ек. Каферинова подчерта, че всеки поотделно като представител на политическа сила не може да изчисти натрупания негативен имидж на общината пред централната власт. По нейно предложение се прие Общинският съвет да излезе с обща декларация и да излъчи представителна група, окято да проведе официални срещи на ниво изпълнителна власт.
Общинският съвет гласува обръщение, в което настоява пред местните депутати и зам.-министрите Ив. Христова и Ст. Юруков за обсъдят заедно пътища за излизане на общината от кризата.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води