Велинград - online - Oбектив 03.05.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 03.05.06
Публикувано 2006-05-03 09:29:32 от Темпо

КРАЖБА След полунощ на 24 април от автосервиз във Велинград е задигнат автомобил “Фолсваген Джета”, собственост на 62-годишен пазарджиклия. Часове по-късно колата е намерена преобърната на пътя Велинград - Юндола. Крадецът е избягал от местопроизшествието и е направил опит да се укрие, но е задържан от автопатрул на РПУ - Велинград. Оказало се, че той е 18-годишен, от силистренското село Осен, живеещ на квартира във Велинград. Срещу него е образувано полицейско производство.

ПРОТЕСТ За пореден път на 25 април жители на квартала около Вельова баня поставиха остро проблема със затварянето й пред заместник-кмета Н. Вецов. Той ги е уверил, че общината е направила всичко, което е по нейните сили и се чака решение от отдел “Собственост” на Министерството на здравеопазването. Ако не банята не заработи, ще я разрушим и ще я ползваме като топила, заплашили разгневените граждани.

ПЛАЖ Проточилото се с години съдебно дело за собствеността на плажа в кв. Чепино е приключило, съобщиха от общината. Наследниците на реституирания парцел са собственици на плажа, включително на изградения с общински средства басейн, е решила последната съдебна инстанция.

ЕВРОПА Концерт, посветен на Деня на Европа 9 май, подготвят учениците от СОУ “В. Левски”. Концертът е в рамките на проекта “Пролет в Европа” и ще се състои на 5 май от 17 часа в читалището в Лъджене.

ЮБИЛЕЙ На 27 април Пенсионерският клуб в Чепино отбеляза с тържество своя 35-ти юбилей.

ЧИТАЛИЩА На 27 и 28 април в Дорково се проведе семинар по проект “Читалища” с участието на читалищни дейци от региона. Темата бе културен туризъм.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България