Велинград - online - Oбектив 16.05.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 16.05.06
Публикувано 2006-05-16 09:08:16 от темпо

ИЗВЪНРЕДНО Общинският съвет се събира на извънредна сесия на 19 май. Темата е състоянието на дружествата с общинско участие и какво да прави общината с дяловете си в тях.

КОНЦЕРТ На 17 май общината организира тържествен концерт, посветен на 130 години от Априлското въстание. Концертът ще се състои от 17 часа на централния площад “Н. Гяуров”.

СЪРНИЦА 2.5 милиона лева отпуска агенция “Пътища” за ремонт на пътя Велинград - Сърница, заради трагичното състояние на който кметовете Ст. Дулев и Ш. Якубов алармираха многократно. Предвижданията са ремонтът да продължи около 2 години, а парите едва ли ще стигнат, тъй като по разчети са нужни 10 пъти повече.

ЯЗОВИР От 9 до 15 часа на 18 май ще се извърши пробно отваряне на основния изпускател на язовир “Батак”. Самата манипулация, която е в рамките на годишния технически преглед, ще продължи около 10 минути. От НЕК са уведомили кметовете да осигурят проводимост на коритото на река “Мътница” и да вземат мерки да не се допускат хора, животни и техника в заливаемите зони.

ФИНАЛ На 11 май официално бе закрито за тази година Ателието за писани яйца към Историческия музей. Участниците получиха книги и писалки с восък, а домакините Сн. Велева, Г. Куманов, П. Русев и Кр. Мичев им благодариха и ги почерпиха с торта.

КАРА ТЕПЕ 22-членна комисия с председател арх. Енев заседава на 11 май, за да определи трасетата за водопровод и ел. провод, захранващ вилното селище Кара тепе. Двете трасета ще преминават през територията на ДЛ “Селище”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай