Велинград - online - Oбектив 19.06.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 19.06.06
Публикувано 2006-06-20 16:36:52 от Темпо

ВОДА Водата във Велинград да поскъпне до 35 стотинки за кубик плюс 11 стотинки за канал. Това е предложението, направено от общинската фирма “ВКТВ” до Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. По-високи цени предлага и “ВиК” Ракитово.

ВИТА От 12 до 16 юни т.г. в МБПРЛ “ВИТА” (бившия Военен санаториум) бе извършена акредитация на лечебното заведение от акредитационна комисия на Министерството на здравеопазването. Известната във Велинград и в цяла България болница получи отлична акредитационна оценка. Сега предстои тази оценка да се докаже пред Акредитационния съвет в здравното министерство в София.

ПАРИ Два милиона и половина лева определи комисията по бедствия и аварии за разплащане на щети от миналогодишните летни наводнения в Пазарджишка област. От тази обща сума за община Велинград са около 1 милион лева. Тъй като документацията все още не е получена, по неофициални данни голямата част от парите ще бъдат за обекти по селата, а във Велинград ще се финансира само подпорна стена в Анезица.

ПОРЪЧКИ Предстоят две тежки обществени поръчки за община Велинград. До края на юни назначената от кмета Стоян Дулев комисия начело със заместник-кмета Никола Вецов ще трябва да се произнесе относно поръчката за сметопочистване и озеленяване на Велинград. Правният хаос около поръчката захваща вече четвърта година, но не намалява. За юли общината е насрочила и друга атрактивна поръчка - за горива на обща стойност 630 000 лева.

ПИАНО Пианистите от класа на г-жа Стоянка Енчева ще покажат какво са научили на своя традиционен годишен концерт пред родители и любители на клавирната музика. Поканата е за 21 юни от 18.30 часа в салона на читалището в кв. Лъджене.

РИБАРИ В събота официално бе открит новият риболовен сезон. Рибарите от Велинград превзеха реки и язовири с надеждата за добър улов и приятни емоции през това лято.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води