Велинград - online - Съуправител в болницата? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Съуправител в болницата?
Публикувано 2006-06-27 09:20:16 от Темпо

Предложение в общинската болница да назначен съуправител, който да ръководи здравното заведение заедно с д-р Й. Савова, направи съветникът Реджеп Сиджим. Това стана на Оперативното бюро на 20 юни, на което бе обсъден дневният ред за редовната сесия на Общинския съвет, насрочена за 29 юни т.г. Приетият дневен ред е от 50 точки. Съветниците ще утвърдят нови транспортни схеми, за да тръгне процедурата по избор на превозвач. За болницата сесията ще обсъжда и предложението на д-р Савова за закупуване на апарат за Центъра по хемодиализа със собствени средства на “МБАЛ-Велинград”. Комисиите ще трябва да решат дали на сесия отново да се гледа молбата на Миланка Арнаутска за строеж до парка на ул. “В. Пеева”. Повторно влиза в дневен ред и искането за закупуване на земеделски имот в землището на Драгиново за оранжерии, където попада и част от използваната от АРР земя за инкубатор за билки. Съветниците обсъдиха увеличаването на представителните разходи на председателя на Общинския съвет с 8000 лева. Част от тях са предвидени за посрещане на китайската делегация, а г-н Кехайов предложи с 3000 лева да бъдат закупени бройки от новата книга на д-р Асен Пачев “Велинград - балнео-климатичен бисер на Европа” и тя да бъде използвана като реклама на общината. Предложението ще се гледа допълнително в комисиите, а М. Алексиев съобщи, че финансова подкрепа от общината ще търсят и приятели на Н. Гяуров, които са решили да съберат спомените си в книга.
Оперативното бюро обсъди ситуацията в парка под Лятното кино, където бе дадено разрешение на хотел “Рич” за изграждане на детска площадка и облагородяване на парковото пространство. В решението изрично бе записана забрана за търговска дейност, но според съветници де факто такава се извършва и трябва да се реши дали от “Рич” да заплащат за масите или да се спре търговската дейност.
Другият “горещ картоф”, който се прехвърля от ръка в ръка вече години наред, е договорът с “Евроводкомерс”. Темата отново извади на дневен ред съветникът Исмет Бабучи, който настоя за експертно мнение колко ще струва развалянето на договора. Очаква се споровете да продължат и на самата сесия на 29 юни.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола