Велинград - online - Oбектив 27.06.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 27.06.06
Публикувано 2006-06-27 09:29:23 от Темпо

СЪД На 22 юни се проведе четвъртото заседание на Пловдивския апелативен съд по жалбата на кмета Стоян Дулев срещу условната присъда от 1.5 години затвор, която му наложи окръжният съд в Пазарджик заради договора за сметопочистване с “Беев и Беев” от 2004 г. Пловдивските апелативни съдии отложиха делото за четвърти път и насочиха пето заседание по казуса след летните си отпуски - на 14 септември 2006 г.

АНКЕТА Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве - Пазарджик оповести резултатите от анкета със 692 гимназисти от Велинград, Батак, Пещера, Панагюрище и Пазарджик. 93% от учениците споделят, че са опитвали алкохол, а 58% са пробвали цигари. 35% от подрастващите на възраст от 14 до 18 години са се напивали повече от 5 пъти, като предпочитаните питиета са бира, водка, джин и ракия. Такъв е и проценътт на тези, които пушат повече от 10 цигари дневно. 12.6% от анкетираните са признали, че са употребявали упойващи вещества, както и комбинации от хапчета и алкохол.

АДМИНИСТРАЦИЯ На 23 юни за първи път официално бе честван деня на служителя в държавната администрация. Празникът е одобрен официално през 2002 г. от ООН, а в нашата страна решението за отбелязването му е от януари тази година. Държавните служители от Общинска администрация - Велинград отпразнуваха своя професионален празник в “Камена”, а слово по празничния повод е произнесла г-жа Стоянка Кърпачева, административен секретар на общината.

ПРОКУРОРСКИ Строеж на мястото на бившата почивна станция на чирпанската фирма “Бъдещност” във Велинград сериозно разбуни духовете в прокурорските среди. Лично главният прокурор Борис Велчев е разпоредил проверка дали бъдещата сграда е собственост на висш прокурор.

БАНИ На 22 юни в столицата министърът на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски е поканил на среща кметовете на всички общини, заявили желание да получат собствеността върху държавни бани. След участието си в разговора кметът Стоян Дулев съобщи, че от здравното министерство все още няма ясно решение за бъдещето на баните.

ПЕНСИОНЕРИ Среща на Цигов чарк на 22 юни проведоха пенсионерските клубове от Велинград, Пазарджик, Кричим, Батак и домакините от Ракитово. Всеки клуб зарадва приятелите си с художествено-музикална програма. Освен песните,стиховете и хората на пенсионерите бе осигурено и безплатно мерене на кръвното налягане. На срещата клубовете взеха решение всяка година за Еньовден да се срещат на Цигов чарк.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България