Велинград - online - Oбектив 23.07.06 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Oбектив 23.07.06
Публикувано 2006-07-25 09:21:59 от Темпо

Концерт Известният певец, телевизионен водещ и шоумен Богдан Томов гостува със своя програма на велинградска сцена на 21 юли. Вече шеста година той дава концерти в различни градове на страната в сътрудничество с Националното сдружение на общините. Шоуто на Богдан Томов на площад “Н. Гяуров” бе изпълнено с игри и награди за детската публика.

ДЕЛО На 18 юли Районен съд - Велинград излезе с решение по делото срещу председателя и секретаря на 14-та секционна избирателна комисия. на кметските избори през февруари 2005 г. В урната в тази секция преди началото на изборния ден бяха открити бюлетини на кандидат-кметовете Ф. Беев и Ат. Водев. Съдът постанови административно наказание - глоба от 1000 лева, която се обжалва пред Пазарджишкия окръжен съд.

ДЪРВА Граждани алармираха в редакцията на вестника за сеч в района на Попин камък. Заместник-директорът на ДДС “Алабак” г-н Мандраджи информира, че сечта не е незаконна и че се събират суха маса и дърва за огрев на населението.

СЕСИЯ Дневен ред с 32 точки очаква съветниците за редовното им заседание на 27 юли. Сред обсъжданите теми ще бъде предложението да се купят на лизинг три нови леки автомобила за общината на обща стойност 75 000 лева; приватизационната оценка от близо 200 000 лева за кафе “Иглика”; отчет за финансовото състояние на общината за полугодието; бизнес-план на “ВКТВ” и “ЕВКК”. Пред съветниците стои и предложение за екскурзия до Охрид през септември на собствени разноски, която може да се съчетае с посещение в Кочани - македонски град, който е заявил желание за по-тесни връзки с нашия.

БЛАГОДАРНОСТ От името на 13-членната китайска делагация от Юнфу, която посети неотдавна Велинград, е изпратена благодарност до нашата община за отличното гостоприемство. Тя е подписана от г-н Лай Бин, партиен ръководител на Юнфу.

ПРОВЕРКИ От Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве съобщават, че през летния сезон ще зачестят проверките по заведения за обществено хранене, плажове, детски лагери, столови. Проверките вече са в ход, най-честото нарушение е липсата на топла вода в помещенията за готвене.

БИЗНЕС На 20 юли в Агенцията за регионално развитие бяха представени новите възможности за финансиране на бизнеса по 2 схеми, които предлагат министерствата на труда и на икономиката. Пари ще се отпускат по проекти за развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта и за подкрепа конкурентноспособността на българските предприятия. Схемите се финансират от програмата ФАР на ЕС. Интерес към тях проявиха 12 фирми от общината.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води