Велинград - online - Обектив 21,10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Обектив 21,10
Публикувано 2006-10-24 10:00:52 от Темпо

СЪД Софийският градски съд е насрочил за 27 октомври първото заседание по делото срещу депутата Фидел Беев за нанесения от него побой над велинградчанина Х. Писков през лятото на 2004 г. на бензиностанция в Пазарджик. Това е второто дело срещу народния представител, който е обвиняем и за служебно престъпление като екскмет на община Велинград.

ПРАЗНИК В понеделник и вторник мюсюлманите отбелязват празника Рамазан Байрям. Той е известен като “Шекер” Байрям, защото обичаят изисква да се раздават сладки неща. За вярващите двата дни са почивни.
ЗАМЯНА И община Велинград фигурира в списъка с извършените замени в горския фонд, огласен миналата седмица от министъра на земеделието Н. Кабил. На 22 май 2006 г. общината е заменила свои 26 дка на Алабак за 20.351 дка на Селище. Оценките на двата горски масива са равностойни.

СЕМИНАР На 19 актомври председателят на Общинския съвет Н. Кехайов участва в столицата в семинар на тема “Финансиране на българските общини в условията на членството на България в ЕС”. Представени бяха начините за финансиране от ПУДООС и оперативната програма “Регионално развитие”.

ПОЛИЦИЯ Полицията води следствие за побой пред заведение в Ракитово вечерта на 19 октомври. Тогава хулигани са нанесли побой над трима мъже от Ракитово, един от които е бил откаран в Спешна помощ. Полицията започна бързо производство и срещу 42-годишния А. Г. от Велинград. Той е заловен край Септември да управлява камион УАЗ с регистрационни табели, които се оказали на москвича на 42-годишна велинградчанка.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води