Велинград - online - За първи път спортът е почетен на такова високо ниво 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

За първи път спортът е почетен на такова високо ниво
Публикувано 2006-10-31 08:22:57 от Темпо

На хубавия празник Димитровден тримата известни треньори Антон Митров, Георги Стамболов и Борис Чолев получиха званието “Почетен гражданин на Велинград”. То им бе присъдено за техния голям принос в развитието на плуването, ски-спорта и футбола в нашия град.
В тържествена обстановка в голямата зала на общината те получиха почетния знак и лента от председателя на Общинския съвет Неджат Кехайов. Към поздравите се присъедини и кметът Стоян Дулев, който им пожела здраве, дълъг живот и все така да помагат за развитието на спорта.
От името на тримата нови почетни граждани заслужилият треньор Борис Чолев каза, че за първи път велинградския спорт е почетен на такова високо ниво. След толкова труд и пот получаваме най-голямото звание в нашия живот. Това е награда за всички местни треньори, подчерта г-н Чолев. Жалко, че последното не бе чуто от представителите на спортните среди във Велинград, които не благоволиха да уважат с присъствие нито колегите си треньори, нито високото признание към велинградския спорт.
След церемонията пред входа на общината тримата почетни граждани направиха снимки за спомен с общинските съветници. Те се снимаха и със съветника Иван Лебанов, който пожела велинградският спорт винаги да има такива треньори, за да има и състезатели на високо ниво. Общинският съвет прие предложението на кмета Стоян Дулев да бъде направена галерия на почетните граждани. Срокът е до януари 2007 г., когато портрети на всички удостоени с високото звание велинградчани ще бъдат подредени във фоайето на общината.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България