Велинград - online - Скандал с адрес Юндола 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Скандал с адрес Юндола
Публикувано 2006-10-31 08:39:28 от Темпо

Имотен казус на Юндола стана повод за размяна на скандални обвинения за корупция в Общинския съвет на сесията на 26 октомври. Имотът е собственост на шефа на фирма “ПроСофт” Юлиян Генов, който преди 8 години си построява вила в курорта, а след това закупува още 4 парцела около нея. За да обедини парцелите си, г-н Генов иска изместване на улица, която е публична общинска собственост. През септември съветниците отхвърлиха искането му с мотив, че това засяга интересите на други собственици на парцели в същия район. През октомври обаче с 20 гласа “за” подкрепиха желанието на Юлиян Генов. Самият той бе в залата, представи се като голям данъкоплатец и работодател и обеща да ремонтира за своя сметка пътя от разклона пред Лесотехническия университет до парцела си.
Позицията на бизнесмена бе подкрепена от Иван Лебанов с мотива, че Юндола трябва да се развива кото туристическа дестинация и че улицата в момента може да се използва само отгоре надолу, а като стане S-образна ще бъде по-удобна за шофьорите. Подкрепа даде и кметският наместник В. Кадьов, според когото съседите не са реагирали отрицателно.
Част от съветниците (Н. Таушанов и М. Алексиев) се възпротивиха, че Комисията по ТСУ е решила група съветници да отидат да видят на място и чак тогава да се гласува, защото е имало възражения от страна на жители на Юндола. Но при гласуването те останаха в малцинство. Г-н Генов си позволи да иронизира, че след като построи улицата, ще я нарече “Михаил Алексиев”. Това накара Заварин Маров да го попита как е постигнал гласуването, а Михаил Алексиев бе категоричен, че на съветниците са предлагани пари и някой е “търчал с пликовете”.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола